Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Εργοτέλη ο Αμπντούλ Αζίζ

Στον Εργοτέλη ο Αμπντούλ Αζίζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2013 19:47
Παίκτης του Εργοτέλη είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αμπντούλ Αζίζ ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι.

Ο 20χρονος αριστερός μεσοαμυντικός ο οποίος αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, και έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές της Αγγλίας, βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο και υπέγραψε στον Εργοτέλη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Abdul Aziz Deen Conteh για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος (14/01/1993) αριστερός μεσοαμυντικός αναδείχτηκε από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, στην οποία παρέμεινε συνολικά επτά χρόνια και έγινε επαγγελματίας. Με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, o ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει χριστεί διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U19 της Αγγλίας».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Εργοτέλη, δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εργοτέλη. Ελπίζω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά για την ομάδα και για εμένα. Οι άνθρωποι του Εργοτέλη με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θεωρώ ότι η χρονιά αυτή θα είναι για εμένα μια ευκαιρία να παίξω και να εξελιχθώ, βοηθώντας την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Θέλω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και θα δώσω τα πάντα γι’ αυτό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.