Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Στέφενς: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 19:07
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όπως ανέφερε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση με την Σάλκε, με τον ίδιο να συμπληρώνει: «ό,τι και να γίνει αύριο… Μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε», θέλοντας να αποφορτίσει το κλίμα.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι «50-50», τονίζοντας πως η Σάλκε θα έχει την πίεση και όχι η ομάδα του.

Παράλληλα, χαρακτήρισε υπερβολική την τιμωρία των τριών αγωνιστικών όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς οπαδούς, ενώ προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «ό,τι και να γίνει αύριο… Μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χουμπ Στέφενς:


Για τον τρόπο που θα παίξει αύριο η Σάλκε:

«Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε αύριο. ¨Έχει πολλά κίνητρα. Δεν με αφορά εάν θέλει να βάλει γκολ η Σάλκε. Αυτό που με αφορά είναι να αντιδράσουμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα».

Ποιες οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ:

«50-50»

Για τις απουσίες:

«Γη ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και μπορεί να καλύψει την οποιαδήποτε απουσία. Είναι καλή ευκαιρία και κίνητρο για τους παίκτες που θα παίξουν να δείξουν τις δυνατότητές τους»

Εάν τα αγωνιστικά προβλήματα και το τελευταίο αποτέλεσμα θα επηρεάσουν:

«Όχι. είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι το αυριανό. Η διαφορά είναι ότι η Σάλκε έχει μεγαλύτερη πίεση. Θέλει να συνεχίσει σε κάθε περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ όμως απλώς εύχεται να συνεχίσει».

Για την απουσία των οπαδών:

«Είναι κρίμα. Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Είναι σημαντικοί οι φίλαθλοι για τον ΠΑΟΚ όπως και για τη Σάλκε. Ήταν υπερβολική η τιμωρία των τριών αγωνιστικών».

Εάν υπάρχει άγχος;

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανόμαστε άγχος. Είμαστε εδώ…»

Για την εντύπωση που επικρατεί για το αυριανό:

«Ό,τι και να γίνει αύριο… Μεθαύριο και θα φάμε και θα πιούμε. Αυτή την ατμόσφαιρα που υπάρχει, εάν αποκλειστούμε θα έρθει ο θάνατος δεν είναι σωστή. Πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.