Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Τσιρίλο

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Τσιρίλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 14:14
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την «Ένωση» . «Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα» δήλωσε ο παίκτης.

Η επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο στην ΑΕΚ είναι γεγονός, με τον 36χρονο να περνάει αρχικά με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο στην «Ένωση».

Έτσι, μετά από την διετία 2005-07, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον ίδιο να δηλώνει πως πάντα σκεφτόταν την επιστροφή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:


«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό διάρκειας ενός έτους.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας μας τη χρονική περίοδο 2005 - 2007, επέστρεψε στην ΑΕΚ 6 χρόνια αργότερα και μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, δήλωσε:

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Στο παρελθόν πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ, αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λίγκ και δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Πάντα είχα στήν άκρη του μυαλού μου την ημέρα της επιστροφής μου.

Γνωρίζω τί σημαίνει αυτή η ομάδα και πόσο βαρύ είναι το όνομά της. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΚ
».

«Forza AEK»


Λίγο πριν την ανακοίνωση της ΑΕΚ, ο Τσιρίλο γνωστοποίησε τη συμφωνία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter:

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μαζί και πάλι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Forza AEK!», έγραψε ο Τσιρίλο ποστάροντας και το έμβλημα της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.