Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ζορίστηκε χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα, «πεντάρα» η Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ζορίστηκε χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα, «πεντάρα» η Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 02:23
Το δύο στα δύο έκανε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα, η οποία χωρίς να έχει τον Μέσι στη σύνθεση της επικράτησε με 1-0 της Μάλαγα στην Ανδαλουσία.

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με τον Λιονέλ Μέσι να μένει εκτός λόγω τραυματισμού, η Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Μάλαγα, και έκανε το δύο στα δύο στο νέο πρωτάθλημα.

Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν για ένα γκολ στο πρώτο μέρος και μετά τις κεφαλιές των Φάμπρεγας, Αλέξις και Πικέ που ανάγκασαν τον Καμπαγιέρο να αποκρούσει στην γραμμή, εν τέλει το πέτυχαν με μακρινό σουτ του Αντριάνο στο 44’.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Πικέ σημάδεψε το δοκάρι της Μάλαγα, ενώ ανάλογη μοίρα είχε και το σουτ του Φαμπρίς στο 68’, με τον Καμερουνέζο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Σε μέτρια μέρα βρέθηκε ο Νειμάρ ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά με εξαίρεση μια ωραία εκτέλεση φάουλ στο 80’ που ανάγκασε τον Καμπαγέριο σε εκτίναξη, ενώ στο τέλος ο Βαλντές με διπλή επέμβαση διατήρησε το τελικό 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Ξέχασε τον… Φαλκάο η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ζορίστηκε χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα, «πεντάρα» η Ατλέτικο!
Τρόμαξε κόσμο η Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία διέλυσε με 5-0 την Ράγιο Βαγιεκάνο και έκανε το δύο στα δύο στην Πριμέρα.

Με φοβερή εμφάνιση, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έστειλε μήνυμα στην Μπαρτσελόνα ενόψει της ρεβάνς του Σούπερ Καπ.

Οι «ροχιμπλάνκος» άνοιξαν το σκορ με τον Γκαρσία στο 17’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 2-0. Ο Τουράν στο 35’ ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ, ενώ στο 53’ ο Τιάγκο πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 4-0.

Εν τέλει, ο Γκαρσία με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Στα άλλα παιχνίδια, η Ρεάλ Μπέτις γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Θέλτα λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Γιάμπλοντες για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ Λεβάντε και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.