Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με υπογραφή Τσάβες για ΠΑΣ, μοιρασιά στα Περιβόλια

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με υπογραφή Τσάβες για ΠΑΣ, μοιρασιά στα Περιβόλια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 01:40
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσάβες, επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Ισόπαλοι 1-1 Πλατανιάς και Αστέρας στα Περιβόλια.

Με τον Τζάβες να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και έφτασε στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο 23’ με εξαιρετικό γκολ του Αργεντινού άσου, με τον ίδιο να σερβίρει το δεύτερο στον Ίλιτς (41’) ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (81’ Κεϊτά), Λίλα, Κορεβέσης (75’ Στρούνα), Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς (87’ Γιάκο).

Απόλλων Σμύρνης: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Παντελιάδης, Άλβαρεζ (53’ Τσιλιγκίρης), Κόρμπος, Καμαρά, Γκουέλα, Μίνγκας (46’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος (65’ Μπλάζεκ).

Ισόπαλοι στα Περιβόλια Πλατανιάς και Αστέρας


Σούπερ Λιγκ: Νίκη με υπογραφή Τσάβες για ΠΑΣ, μοιρασιά στα Περιβόλια
Μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη σπατάλησε ο Πλατανιάς στα Περιβόλια καθώς προηγήθηκε πολύ νωρίς κόντρα στον Αστέρα, ο οποίος έπαιζε με 10 παίκτες από το 9’, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο μέρος για το τελικό 1-1.

Οι Κρητικοί προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη ενώ από το 9' είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Λισγάρα. Ωστόσο ο Αστέρας απάντησε στο 46’ με γκολ του Ναβάρο, ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκης μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Θέρα (82’ Πόποβιτς), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (53’ Αγκιλέρα).

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο), Καράσκο (46’ Ζησόπουλος),, Μπαράλες (91’ Μπακασέτας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.