Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ιστορική νίκη για Καλλονή, αφεντικό στη Θράκη η Ξάνθη

Σούπερ Λιγκ: Ιστορική νίκη για Καλλονή, αφεντικό στη Θράκη η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 00:53
Ιστορική νίκη για την Καλλονή, η οποία επικράτησε με 2-0 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και πανηγύρισε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο της τρίποντο στην Σούπερ Λιγκ. Νίκη με Σολάρι για Ξάνθη.

Η Καλλονή με εντυπωσιακή εμφάνιση, έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο του Άρη επικρατώντας με 2-0, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της ιστορική νίκη στην Σούπερ Λιγκ.

Σκόρερ οι Αναστασιάδης (11’) και Γκαρσία (90+3’), με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την άσχημη μέρα που βρέθηκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι δεν απείλησαν αισθητά την εστία του Σιδεράκη και έμειναν χωρίς βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73’ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι, Τσουμάνης (61’ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58’ Αγγελούδης)

Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84’ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Μανούσος (88’ Γάλας), Γιόναν Γκαρσία, Καζάκης (79’ Σιλιγαρδάκης)

Αφεντικό στη Θράκη η Ξάνθη


Σούπερ Λιγκ: Ιστορική νίκη για Καλλονή, αφεντικό στη Θράκη η Ξάνθη
Από την άλλη, με γκολ του Σολάρι, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού στα Πηγάδια και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς, να εντυπωσιάσει η ομάδα της Ξάνθης επικράτησε με 1-0 του Πανθρακικού και παρέμεινε το αφεντικό στη Θράκη, καθώς διατήρησε το αήττητο για 44 χρόνια στο σπίτι της απέναντι στον τοπικό αντίπαλο της!

Το σκορ της νίκης πέτυχε ο Σολάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τους φιλοξενούμενους να μην βρίσκουν στη συνέχεια τη λύση στο γκολ του Αργεντινού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη: Τσέμα, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας, Μαρσελίνιο (65’ Κάλβο), Μάνταλος (71’ λ.τ. Βασιλακάκης), Μαρίν, Σολάρι (90’+2’ Γκοχούρι)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Χρήστου, Ζος, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης (77’ Ζεκίνια), Εμπόου (46’ λ.τ. Ρομέου), Κάσες, Τζάνης, Μπαϊκαρά (59’ Πόποβιτς), Ιγκόρ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.