Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Δύο στα δύο με Σαβιόλα

Σούπερ Λιγκ: Δύο στα δύο με Σαβιόλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2013 00:40
Το δύο στα δύο έκανε στην Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο «Καραϊσκάκη» χάρη σε ανατροπή τριών λεπτών, με τον Σαβιόλα να ανοίγει λογαριασμό με τους «ερυθρόλευκους». Θετικότατος στο ντεμπούτο του ο Μπονγκ.

Μπορεί ο Ατρόμητος να πήρε προβάδισμα στο 47’ με τέρμα του Ναπολεόνι, ωστόσο ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα, με τον Φουστέρ να ισοφαρίζει στο 51’, ενώ ο Σαβιόλα άνοιξε λογαριασμό στο 54’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι προσπάθειες των Τσόρι, Φετφατζίδη και Κάμπελ δεν έφεραν το γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Ατρόμητο μάλιστα να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Ναπολεόνι και Φυτανίδη για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Μίτσελ πέρασε τον Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλου και οι πρωταθλητές απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας την ανατροπή.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Φουστέρ Τσόρι, ενώ θετικότατος ήταν στο ντεμπούτο του ο Μπονγκ ο οποίος ξεκίνησε βασικός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο (46’ Σαβιόλα), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης (73’ Μεντζανί), Σάμαρης, Τσόρι, Κάμπελ, Φετφατζίδης (46’ Φουστέρ), Μήτρογλου.

Ατρόμητο: Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (65’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπάλλας (11’ λ.τ. Καραμάνος), Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι (76’ Παπαδόπουλος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.