Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση στην Πλατεία

Σούπερ Λιγκ: Απότομη προσγείωση στην Πλατεία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/8/2013 23:31
Μπορεί στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός να άφησε μια πολύ θετική εικόνα στους οπαδούς του στην Λεωφόρο, ωστόσο στη Νέα Σμύρνη έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να γνωρίσει δίκαια την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο. Αραβίδης, Κολοβός και Μαρινάκης (αυτ) τα γκολ των γηπεδούχων.

Μια σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε δίκαια με 3-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη, και πήρε το πρώτο του τρίποντο στην Σούπερ Λιγκ.

Κακό το πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει καλύτερος ωστόσο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τους γηπεδούχους, έχοντας πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών. Αντίθετα ο Πανιώνιος στην πρώτη του καλή προσπάθεια, βρήκε δίχτυα στο 40’ με τον Αραβίδη ο οποίος κέρδισε τον Καπίνο για το 1-0, με τον έλληνα γκολκίπερ να είχε ευθύνη στο γκολ.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν με κύριους εκφραστές τους Μπαϊράμι και Μπεργκ οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο ο δεύτερος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Το γκολ δεν ήρθε και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός… κατέρρευσε, με τον Κολοβό να διευρύνει το προβάδισμα του Πανιωνίου, κάνοντας το 2-0 στο 72'.

Εν τέλει, ο Μαρινάκης με αυτογκόλ στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο κάκιστος Μέντες αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80’ Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ (64’ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58’ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46’ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85’ Αμπεΐντ), Μαρινάκης, Καρέλης (65’ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.