Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Μπράαφχαϊντ ο ΠΑΟΚ, ψάχνει το «μπαμ» με Πιάτι!

«Έκλεισε» Μπράαφχαϊντ ο ΠΑΟΚ, ψάχνει το «μπαμ» με Πιάτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2013 18:26
Μια ανάσα από την απόκτηση του Έντσον Μπράαφχαϊντ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα φέρεται πως κυνηγάει το «μπαμ» με τον Πάμπλο Πιάτι!

Η πιθανή πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη για ενίσχυση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 30χρονου μπακ, Έντσον Μπράαφχαϊντ, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ολλανδός διεθνής άσος ο οποίος αγωνίζεται και ως στόπερ, αρέσει στον Χουμπ Στέφενς και μετά το πρόβλημα που ξέσπασε με τον τραυματισμό του Λίνο, ανάγκασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του, και δεν είναι μάλιστα απίθανο να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί πως ο Μπράαφχαϊντ αγωνίζεται από πέρυσι στην Τβέντε στην οποία μετράει 34 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ, της Μπάγερν και της Σέλτικ.

Ψάχνει το «μπαμ» με Πιάτι


«Έκλεισε» Μπράαφχαϊντ ο ΠΑΟΚ, ψάχνει το «μπαμ» με Πιάτι!
Παράλληλα στον ΠΑΟΚ ψάχνουν το «μπαμ» με την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να φέρουν στην Τούμπα τον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικού της Βαλένθια, ο οποίος έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και η τιμή του κυμαίνεται στα 3 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιο του να κυμαίνεται γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι διατεθειμένος να δώσει το συγκεκριμένο ποσό, εφόσον βέβαια πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.