Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Στο -3 η Νάπολι, ντεμπούτο ο «Τορο»

Σέριε Α: Στο -3 η Νάπολι, ντεμπούτο ο «Τορο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2013 03:28
Στους 3 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους βρίσκεται πλέον η Νάπολι η οποία εκμεταλλεύτηκε την χθεσινή γκέλα των «μπιανκονέρι» , παίρνοντας την νίκη με 2-1 έκτος έδρας απέναντι στην Πάρμα.

Οι «παρτενοπέι» δυσκολεύτηκαν απέναντι στους γηπεδούχους, ωστόσο το 27ο γκολ του Καβάνι στα τελευταία 25 παιχνίδια, έδωσε την λύση για την Νάπολι, υποχρεώνοντας την Πάρμα στην πρώτη της φετινή ήττα.

Με τον Σωτήρη Νίνη να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο, η Νάπολι άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Χάμσικ, ωστόσο το αυτογκολ του αρχηγού Καναβάρο στο 74’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Τελικώς όμως ο Καβάνι «ξελάσπωσε» για ακόμη μία φορά την ομάδα του η οποία πλέον ξαναμπαίνει σε κούρσα τίτλου, μιας και βρίσκεται μόλις στο -3 από την Γιουβέντους και στο +3 από την τρίτη Λάτσιο.

Γκολ ο Ταχτσίδης, ντεμπούτο ο Τοροσίδης


Σέριε Α: Στο -3 η Νάπολι, ντεμπούτο ο «Τορο»
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης λύτρωσε την Ρόμα σημειώνοντας το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 3-3 απέναντι στην Μπολόνια, με τον Βασίλη Τοροσίδη να κάνει ντεμπούτο στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, παίρνοντας την θέση του Πιρις.

Το παιχνίδι ήταν η χαρά του θεατή, καθώς εκτός από πολλά γκολ, σημειώθηκαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες. Μάλιστα 4 τέρματα σημειώθηκαν πριν το μισάωρο, με τον Φλορέντσι στο 9’ να ανοίγει το σκορ για την Ρόμα, ωστόσο ο Τζιλαρντίνιο απάντησε στο 17’ για τους γηπεδούχους. Ένα λεπτό μετά, ο Οσβάλντο ξαναέβαλε μπροστά τους «τζιαλορόσι», όμως ο Γκαμπαντίνι στο 26’, ισοφάρισε εκ νέου για την Μπολόνια.

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, με τον Πασκουάτο στο 54’ να κάνει το 3-2. Ωστόσο ο Ταχτσίδης στο 74’ έκοψε την χαρά στους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας σε 3-3. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, με την Ρόμα να πιέζει ασφυχτικά για το γκολ της νίκης, όμως από την άλλη η Μπολόνια ήταν ιδιαίτερα απειλητική με αντεπιθέσεις και μάλιστα σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι.

«Ευρωπαία» ξανά η Μίλαν, την πάτησε η Ίντερ


Σέριε Α: Στο -3 η Νάπολι, ντεμπούτο ο «Τορο»
Δύο γκολ του Ρικάρντο Μετζιορίνι, έδωσαν τον βαθμό ισοπαλίας στη Τορίνο μέσα στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» της Ίντερ για το τελικό 2-2. Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Κίβου, ωστόσο ο Μετζιορίνι με 2 γκολ στο 23’ και στο 53’ ανέτρεψε το σκορ για τη Τορίνο.

Τελικώς ο Καμπιάσο ισοφάρισε στο 67’ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο φορ των φιλοξενούμενων έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Στις ευρωπαϊκές θέσεις επέστρεψε η Μίλαν η οποία με γκολ του Ελ Σαραουί στο 29’ κέρδισε εκτός έδρας την Αταλάντα με 1-0. Οι «ροσονέρι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ η αποβολή του Μπρίβιο στο δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, δεν τους επέτρεψε να κυνηγήσουν την ισοφάριση.

Στα άλλα παιχνίδια η Φιορεντίνα ηττήθηκε με 2-1 από την Κατάνια και έδωσε την θέση της (5η) στη Μίλαν, η Ουντινέζε κέρδισε με 1-0 τη Σιένα, ενώ Κάλιαρι και Παλέρμο έμειναν ισόπαλες (1-1).

Τέλος, η Σαμπντόρια με καρέ του Ικάρντι και άλλα δύο τέρματα των Εντέρ και Ομπιάνγκ, πήρε μεγάλη νίκη με το εντυπωσιακό 6-0 απέναντι στη Πεσκάρα

Τα αποτελέσματα


Σάββατο

Λάτσιο - Κιέβο 0-1

Γιουβέντους - Τζένοα 1-1

Κυριακή

Μπολόνια - Ρόμα 3-3

Αταλάντα - Μίλαν 0-1

Κάλιαρι - Παλέρμο 1-1

Κατάνια - Φιορεντίνα 2-1

Πάρμα - Νάπολι 1-2

Σαμπντόρια - Πεσκάρα 6-0

Ουντινέζε - Σιένα 1-0

Ίντερ - Τορίνο 2-2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.