Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου από Ρονάλντο και Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου από Ρονάλντο και Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2013 02:45
Τρεις μέρες πριν την μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο, οι Μέσι και Ρονάλντο με προσωπικά σόου, έδωσαν μία γεύση για το τι να περιμένουμε την Τετάρτη στο «Ελ Κλάσικο», με τον Αργεντινό να πετυχαίνει 4 γκολ στην νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-1 απέναντι στην Οσασούνα, ενώ αντίστοιχα ο Πορτογάλος με χατ-τρικ, βοήθησε την Ρεάλ να πάρει την νίκη με 4-0 απέναντι στην Χετάφε.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στην σημερινή ημέρα, η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στην Χετάφε, ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ με τον Ράμος στο 53’, και ύστερα ακολούθησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με προσωπικό χατ-τρικ (62’,65’,72’) ανέβασε το σκορ στο 4-0 για μία άνετη τελικώς επικράτηση των «μερέγχες».

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δεν άφησε πολλά περιθώρια στην Οσασούνα, η οποία «γεύτηκε» την χαρά της ισοφάρισης στο 24’, με τον Λου να απαντάει στο γκολ του Μέσι στο 11’, ωστόσο ο Αργεντινός απάντησε εκ νέου στο 28’ από πέναλτι για το 2-1. Ο Πέδρο στο 40’ έκανε το 3-1 και στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε εκ νέου ο Μέσι ο οποίος με άλλα δύο γκολ στο 56’ και στο 58’, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα ο Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν που κατάφερε να σκοράρει σε 11 σερί παιχνίδια καταρρίπτοντας το ρεκόρ 2 πρώην παικτών της Μπαρτσελόνα, Μαριάνο Μαρτίν (1942-1943) και Ρονάλντο (1996-1997) με 10 ματς.

Έχασε έδαφος η Ατλέτικο, σημαντικές νίκες για Μάλαγα, Ράγιο


Με τον Ρανταμέλ Φαλκάο στα… πιτ, η Μπιλμπάο κατάφερε να πάρει την εμφατική νίκη με 3-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτηςμ παίρνοτνας έτσι μία άτυπη εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν εντυπωσιακή και με γκολ των Σαν Χοσέ (50’), Σουσαέτα (77') και Ντε Μάρκος (84') πήρε την μεγάλη νίκη, ενώ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου από Ρονάλντο και Μέσι
Μεγάλη νίκη πήρε και η Μάλαγα η οποία κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Μαγιόρκα, και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπέτις, επέστρεψε στην 4η θέση.

Οι Ανδαλουσιανοί ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με δύο γρήγορα γκολ των Σαβιόλα στο 10’ και Ίσκο στο 16’, και ύστερα με καλά οργανωμένη άμυνα δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους. Ο Βίκτορ στο 27’ μείωσε προσωρινά σε 1-2, ωστόσο ο Μονρεαλ στο 62’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μάλαγα. Τελικώς ο Ντος Σάντος στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τέλος, πολύτιμη νίκη για την Ράγιο Βακεκάνο η οποία κέρδισε με 3-0 την Μπέτις και μείωσε την διαφορά τους στον πόντο για τη μάχη της 5ης θέσης. Ο Πιτι στο 4’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, και οι Ντελίμπασιτς στο 64’ και Χοσέ Κάρλος στο 83’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Σάββατο

Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1

Λεβάντε - Βαγιαδολίδ 2-1

Λα Κορούνια - Βαλένθια 2-2

Κυριακή

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 4-0

Ράγιο Βαγεκάνο - Μπέτις 3-0

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 5-1

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0

Μαγιόρκα - Μάλαγα 2-3

Σήμερα

Σεβίλλη - Γρανάδα 22:30

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.