Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα στο 88' για ΑΠΟΕΛ!

Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα στο 88' για ΑΠΟΕΛ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 23:47
Με γκολ του Αλεξάνδρου στο 88’ ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο απέναντι στην Ζούλτε Βάρεγκεμ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί όλα να έδειχναν πως ο ΑΠΟΕΛ θα έφευγε ηττημένος από το Βέλγιο, ωστόσο ύστερα από εκπληκτική αντεπίθεση στο 88’, ο Αλεξάνδρου με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 απέναντι στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, γκολ που έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στους πρωταθλητές Κύπρου ενόψει του επαναληπτικού στο «ΓΣΠ».

Το σκορ άνοιξε στο 21’ για τους γηπεδούχους ο Μαλαντά κόντρα στην ροή του αγώνα, με τον ΑΠΟΕΛ να πιέζει στην επανάληψη για την ισοφάριση και εν τέλει κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του του Αλεξάνδρου ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» καθώς είχε περάσει στο 79’ αντί του Χαραλαμπίδη.

Μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης ήρθε μόλις ένα λεπτό πριν το δοκάρι της Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει το προβάδισμα της! Να σημειωθεί πως δοκάρι είχε και ο ΑΠΟΕΛ με δυνατό σουτ του Σέρινταν στο 60'.

Οι συνθέσεις:


Ζούλτε Βάρεγκεμ: Μπόσουτ, Ντε Φάου, Ντάπλους, Ντ' Αένε, Βερμπούμ, Μαλαντά, Σκούλασον, Νάεσενς, Κοντέ, Αζάρ (72' Τραϊκόφσκι), Λεγιέ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Ολιβέιρα, Ντα Σίλβα, Μοράις, Βινίσιους, Τιάγκο Γκόμες (60' Μπενασούρ), Χαραλαμπίδης (79' Αλεξάνδρου), Αλωνεύτης, Σέρινταν (73' Μπούντιμιρ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.