Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Γιουρόπα Λιγκ: Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα Λεμεσού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 22:54
Με δύο γκολ του Γκαστόν Σανγκόι, ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε με 2-0 της Νις στην Κύπρο και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ονειρική βραδιά για τον Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς η κυπριακή ομάδα έχοντας πρωταγωνιστή τον Γκαστόν Σανγκόι, επικράτησε με 2-0 της Νις στην Κύπρο και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Γαλλία.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο ίδιος στο 63’, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Γκαρσία, διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Σε μια εβδομάδα ο επαναληπτικός στην στην Γαλλία, εκεί όπου η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της προβάδισμα για να πάρει αυτή την ιστορική αυτή πρόκριση για τους ομίλους του θεσμού.

Οι συνθέσεις:


Απόλλων Λεμεσού: Βάλε, Ντανανάε, Καρυπίδης, Μερκής, Βασιλείου, Χαμντανί, Γκουγιόν, Σανγκόι (90΄+3), Ρομπέρ (73΄ Κυριάκου), Παπουλής (81΄ Κωνσταντίνου), Γκαρσία

Νις: Όσπινα, Κολοτζίτσακ, Γκομίς (58΄ Τσβίτανιτς), Ζενεβουά (58΄ Μποτέ), Ντιγκάρ, Τραορέ, Εϊσερί (80΄ Μποσέτι), Πιέ, Παλούν, Μεντί, Κοντσάντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.