Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα κάνουμε πρόταση για τον Ρούνει μετά το Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι»

Μουρίνιο: «Θα κάνουμε πρόταση για τον Ρούνει μετά το Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2013 08:14
Nέα πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γούειν Ρούνει θα κάνει η Τσέλσι η οποία ωστόσο θα κατατεθεί μετά τον αγώνα της Δευτέρας ανάμεσα στις δύο ομάδες για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απέρριψε τις δύο προηγούμενες προτάσεις της Τσέλσι για την απόκτηση του Γούειν Ρούνει, ωστόσο οι Λονδρέζοι αναμένεται να «χτυπήσουν» ξανά την πόρτα των πρωταθλητών Αγγλίας για τον 27χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο, αυτό θα γίνει μετά τον αγώνα της Δευτέρας (26/8) ανάμεσα στις δύο ομάδες στο «Ολντ Τράφορντ» για την 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν θέλω η Τσέλσι να κάνει πρόταση πριν πάμε εμείς εκεί. Όλοι στον σύλλογο συμφωνούν μαζί μου και εκφράζουν την ίδια γνώμη».

Μάλιστα, ο ίδιος σχολιάζοντας την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα (2-1), τόνισε πως του έλειψαν τέτοια παιχνίδια, προσθέτοντας πως οι «χωριάτες» ίσως άξιζαν τον βαθμό της ισοπαλίας:

«Στα παιχνίδια στο «Μπερναμπέου», η Ρεάλ έπαιρνε συνήθως πολύ άνετα τις νίκες. Αυτό μου έλλειψε στην Πρέμιερ Λιγκ. Ότι τώρα ήταν δύσκολο. Ίσως και να άξιζαν τον βαθμό στον τέλος. Δεν θα ήταν άδικο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.