Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2013 23:36
Με γκολάρα του Στόχ, ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στην Σάλκε στην Γερμανία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Στο χέρι του ΠΑΟΚ περνάει η πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα της Σάλκε χάρη σε πανέμορφο γκολ του Στοχ, και πήρε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα.

Οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος με γκολ του Φαρφάν στο 32ο λεπτό, ωστόσο ο Σλοβάκος άσος με μακρινό σουτ στο 73’, ισοφάρισε σε 1-1 για να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρα γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Πλέον την επόμενη Τρίτη στην άδεια… δυστυχώς Τούμπα, ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα του εάν θέλει να πάρει αυτός την πολυπόθητη πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!
Με όρεξη να πιέσει και να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ ο οποίος έφτασε αρκετές φορές στην περιοχή της Σάλκε, ωστόσο το μόνο που κατάφερνε ήταν να κερδίζει κόρνερ τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς.

Όσο περνούσε η ώρα, η Σάλκε ανέβαζε ρυθμούς, με τον ΠΑΟΚ από την άλλη να δίνει μέτρα στην γερμανική ομάδα, η οποία πήρε την υπεροχή, και εν τέλει κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 32’, εκμεταλλευόμενη τη σύγχυση στην περιοχή του «δικεφάλου». Σκόρερ ο Φαρφάν ο οποίος μετά από πολλές κόντρες, βρήκε τη μπάλα στα πόδια του μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0 με πλασέ.

Η Σάλκε συνέχιζε να πιέζει, ωστόσο ο ΠΑΟΚ στο 37’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει και να πετύχει ένα πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, με τον Λούκας να έχει όλη την εστία της γερμανική ομάδας μπροστά του, ωστόσο αστόχησε, στέλνοντας ψηλά τη μπάλα.

Στα υπόλοιπα λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ακόμα δύο ευκαιρίες, ωστόσο τα σουτ των Τζόουνς (38’) και Ντράξλερ (40’) κατέληξαν άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να ήταν κινητικός, ωστόσο όπως και στο πρώτο 45λεπτο, δεν μπορούσε να βρει κάποια καλή φάση για γκολ. Έτσι, ο Στέφενς πέρασε στα χαφ τον Κάτσε αντί τον Λόρενς στο 62’, κίνηση που είχε σκοπό να δώσει χώρο στους Στοχ και Λούκας ώστε να κινούνται πιο ελεύθερα.

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!
Έτσι και έγινε, με τον Στοχ να βρίσκει χώρο στο 72ο λεπτό, και με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χίλντεμπραντ για το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει τον σκοπό του και στη συνέχεια περιορίστηκε κυρίως σε παθητικό ρόλο, καθώς η Σάλκε πίεζε ασφυχτικά για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Μάλιστα στο 80’ οι γερμανοί «φλέρταραν» με το να πάρουν ξανά κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Χέβεντες βγήκε φάτσα με τον Χακόμπο, ωστόσο ο γκολκίπερ της ελληνικής ομάδας, κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει το σκορ στα ίσα.

Αυτή ήταν και η μεγάλη στιγμή για την Σάλκε, η οποία δεν κατάφερε τίποτα στα επόμενα λεπτά, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να φύγει από την Γερμανία με σκορ πρόκρισης το οποίο πλέον καλείται να υπερασπιστεί εάν θέλει να πάρει αυτός την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.