Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ψυχολογίας για  Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ψυχολογίας για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2013 00:22
Μεγάλη νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας πήρε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι, και πλέον μπορεί να «κρυφοκοιτάζει» εκ νέου τα πλέι-οφ.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά δείχνοντας σημάδια βελτίωσης, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, παίρνοντας την νίκη σε μία θεωρητικά δύσκολη έδρα, χάρη στα γκολ των Ζέκα (59’) και Μπουμσόνγκ (78’), με τον Καραμάνο να μειώνει απλώς στο 90’ για τους γηπεδούχους.

Το πρώτο 45λεπτο δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα, με τους «πράσινους» να είχαν μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει πιο δυναμικά και τελικώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59’, όταν από τραγικό λάθος του Γιαννούλη, ο Τοτσέ έκλεψε και έδωσε την μπάλα στον Ζέκα και αυτός από κενή εστία έκανε το 1-0 για τους «πράσινους».

Η ομάδα του Φάμπρι, συνέχιζε να έχει την πρωτοβουλία παρά το γκολ που πέτυχε -σε αντίθεση με το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό όπου οπισθοχώρησε- και τελικώς πέτυχε δεύτερο στο 78’ , όταν ύστερα από φάουλ, ο Τοτσέ με ωραία κίνηση σούταρε, με τον Ιτάνζ να αποκρούει, ωστόσο ο Μπουμσόνγκ πήρε το ριμπάουντ και βρήκε δίχτυα από κοντά για το 2-0.

Τελικώς το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να αγχώσει τον Παναθηναϊκό, καθώς στο 90’ μείωσε με τον Καραμάνο ύστερα από κόρνερ του Επστάιν, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να «κλέψουν» τελικώς τον βαθμό, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει την ομάδα του Αναστόπουλου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το ντεμπούτο του Καζιγιάμα, ο Ιάπωνας έδειξε έξω από τα νερά του, καθώς δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες και αρκετές στιγμές έδειχνε εξαφανισμένος από το χορτάρι. Ωστόσο γίνεται σαφές ότι δεν μπορεί να κριθεί μόλις από έναν αγώνα, ιδιαίτερα όταν είχε να παίξει ποδόσφαιρο για δύο μήνες.

Οι συνθέσεις


Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (68’ Ουντότζι), Επστάιν, Σουμπίνιο (56’ Μπρίτο), Κούτσι (79’ Καραμάνος).

Παναθηναικός: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος (46’ Μαρίνος), Βιτόλο, Σο, Ζέκα, Σισοκό (89’ Φουρλάνος), Καζιγιάμα (65’ Μαυρίας), Τοτσέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.