Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σοσιεδάδ και Μίλαν, «καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σοσιεδάδ και Μίλαν, «καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2013 00:27
Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία κέρδισε με 2-0 την Λιόν μέσα στο «Ζερλάν» με δύο μοναδικής ομορφιάς γκολ. Μικρό προβάδισμα για Μίλαν, «καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ.

Μια «ανάσα» από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ η οποία επικράτησε με 2-0 την Λιόν μέσα στο «Ζερλάν» και απέκτησε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

Μάλιστα η ισπανική ομάδα ανάγκασε τους οπαδούς των γηπεδούχων να χειροκροτήσουν και τα δύο γκολ που σημείωσαν κόντρα στην ομάδα τους, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να ανοίγει το σκορ στο 17' με φοβερό γυριστό, ενώ στο 50’ ο Χάρις Σεφέροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εντυπωσιακό μακρινό σουτ.

Μικρό προβάδισμα για Μίλαν


Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σοσιεδάδ και Μίλαν, «καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ
Από την άλλη, προβάδισμα πήρε και η Μίλαν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην Ολλανδία απέναντι στη Αϊντχόφεν, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού στο Μιλάνο.

Ο Ελ Σααραουί άνοιξε το σκορ στο 15' με κεφαλιά, ωστόσο η Αϊντχόφεν πίεσε δημιουργώντας ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι, και εν τέλει έφτασε στην ισοφάριση στο 61’, με τον Μάταβς να κάνει το 1-1 έπειτα από την αδυναμία του Αμπιάτι να μπλοκάρει το σουτ του Μπρούμα.

«Καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ


Μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Ζενίτ η οποία επικράτησε με 4-1 της πρωτάρας Πάκος Φερέιρα μέσα στην Πορτογαλία, με τον Ρομάν Σιρόκοβ να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα για Σοσιεδάδ και Μίλαν, «καθάρισε» με τεσσάρα η Ζενίτ
Ο Ρώσος χαφ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό, και παρά την ισοφάριση του Λεάο για τους γηπεδούχους στο 58’, ο ίδιος έκανε το 2-1 στο 60’ και στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν εύκολα για την ρώσικη ομάδα, η οποία έφθασε στο 3-1 στο 85’ με αυτογκόλ του Ντεγκρά και στο 90’ ο Σιρόκοφ πέτυχε το 3ο προσωπικό γκολ για το τελικό σκορ.

Τέλος, προβάδισμα πήρε και η Βικτόρια Πλζεν η οποία επικράτησε με 3-1 της Μάριμπορ στην Τσεχία και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Νωρίτερα, η Σέλτικ γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από την Σαχτέρ Καραγκάντι στο Καζακστάν και μπήκε σε περιπέτειες για την πρόκριση.

Τα αποτελέσματα των πλέι -οφ (1ο παιχνίδι):


Τρίτη

Σαχτέρ Καραγκάντι - Σέλτικ 2-0

Βικτόρια Πλζεν - Μάριμπορ 3-1

Λιόν - Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2

Πάκος Φερέιρα - Ζενίτ 1-4

Αϊντχόφεν - Μίλαν 1-1

Τετάρτη

Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Αούστρια Βιέννης (21:45)

Λουντογκόρετς - Βασιλεία (21:45)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Λέγκια Βαρσοβίας (21:45)

Σάλκε - ΠΑΟΚ (21:45)

Φενέρμπαχτσε - Άρσεναλ (21:45)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.