Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θέλουμε Ρούνεϊ αλλά έχουμε και εναλλακτικές επιλογές»

Μουρίνιο: «Θέλουμε Ρούνεϊ αλλά έχουμε και εναλλακτικές επιλογές»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2013 17:50
Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνεϊ παραμένει «ζεστό» στο στρατόπεδο των «μπλε» όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ωστόσο ανέφερε πως υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Αστον Βίλα, ανέφερε πως η Τσέλσι θα κάνει προσπάθειες για να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη, με τον Ρούνει να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι «μπλε» θα στραφούν στον Σάμουελ Ετό σε περίπτωση που ο Ρούνεϊ παραμείνει στην Γιουνάιτεντ, ο ίδιος ουσιαστικά παραδέχθηκε πως ο Άγγλος φορ είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο συμπλήρωσε λέγοντας πως υπάρχουν και εναλλακτικές περιπτώσεις, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες:

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ομάδα φέρνοντας έναν παίκτη ακόμη και θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Έχουμε εναλλακτικά πλάνα» (αν «ναυαγήσει» του Ρούνεϊ) αλλά μην με ρωτάτε ονόματα γιατί είναι δύσκολο να αναφερθώ σε παίκτες που αγωνίζονται σε άλλους συλλόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως αναφέρει το «skysports», δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες η Τσέλσι να καταθέσει για 3η φορά πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Άγγλου φορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.