Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με «λυτρωτή» τον Κοντρέρας

Σούπερ Λιγκ: Με «λυτρωτή» τον Κοντρέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2013 20:08
Με γκολ του Πάμπλο Κοντρέρας στο 86’, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Πανθρακικού, παίρνοντας την νίκη με 1-0 στη Κομοτηνή.

Για άλλη μία φορά, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν κακή εικόνα, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, και με την «γκέλα» του ΠΑΟΚ στη «Τούμπα (0-1 με Ξάνθη), βρίσκονται στη κορυφή με διαφορά 15 βαθμών από την δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με αξιώσεις απέναντι στη καλά οργανωμένη άμυνα του Πανθρακικού. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, όταν ύστερα από αντεπίθεση, ο Μουνάφο σημάδεψε του δοκάρι του Μέγιερι.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τον Ολυμπιακό να έχει «φλύαρη» κατοχή, έχοντας αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, και παρά την είσοδο των Μήτρογλου, Φέισα και Φετφατζίδη, οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.

Τελικώς, η λύση ήρθε από τον Κοντρέρας, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 86ο λεπτό. Στην συνέχεια δεν άλλαξαν τα πράγματα, και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Κομοτηνή.

Οι συνθέσεις


Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Καστσελάν, Βαϊρουά (81’ Κοντογουλίδης), Τζάνης (89' Καθάριος), Μουνάφο, Μίνγκας, Γωνιάδης, Χρήστου, Παπαδόπουλος, Σερφά.

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (76’ Φέισα), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μανωλάς, Ντιακιτέ, Γκρέκο (58’ Μήτρογλου), Αμπντούν (84’ Φετφατζίδης).

Εχασε έδαφος ο ΠΑΟΚ


Σούπερ Λιγκ: Με «λυτρωτή» τον Κοντρέρας
Από το… ζενίθ στο ναδίρ ο ΠΑΟΚ,ο οποίος μετά το εμφατικό 6-0 απέναντι στη Καλλιθέα για το κύπελλο, ηττήθηκε στη Τούμπα με 0-1 από την Ξάνθη, χάνοντας έδαφος στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είχαν εγκλωβιστεί στην καλή άμυνα των παικτών της Ξάνθης, μην μπορώντας να απειλήσουν από κοντά την εστία των Ακριτών. Έτσι, λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Μαρίν με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο έπεσε πάνω στον εξαιρετικό σήμερα, Λοντίγκιν, ο οποίος είπε όχι αρχικώς στον Σαλπιγκίδη στο 74’, ενώ στο 85΄απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Φωτάκη, κρατώντας το 1-0 για την Ξάνθη.

Μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον «δικέφαλο του Βορρά» στη Σούπερ Λιγκ και μάλιστα χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Οι συνθέσεις


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης ( 62’ Λίνο), Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ (82' Φωτάκης), Κάτσε (62’ Γκαρσία), Κατσουράνης, Αθανασιάδης

Ξάνθη: Λοντίγκιν, Πάιτο, Μάνταλος (79’ Πρίττας), Φλίσκας (59’ Βασιλακάκης), Σμίθ (83’ Σολτάνι), Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Ονουάτσι

Αστέρας... Ευρώπης


Σούπερ Λιγκ: Με «λυτρωτή» τον Κοντρέρας
Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κέρδισε με 3-0εκτός έδρας τον Πλατανιά και μετά την ήττα του ΠΑΟΚ, βρίσκεται μόνος δεύτερος στο ταμπλό της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ήταν ουσιαστική και χάρη σε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος, από τους Σανκαρέ (12’), Ναβάρο (33’) και Περόνε (35’), πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» και πλέον βλέπει Ευρώπη.
Από την άλλη, οι Κρητικοί βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Φούλοπ, και πλέον μπαίνουν σε περιπέτειες ενόψει της παραμονής τους στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις


Πλατανιάς: Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (64’ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46’ Ονιέμα), Αναστασάκος, Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46’ Μαραγκουδάκης), Τετέ.

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (82’ Κάστελς), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (68’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (75’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Βλέπει πεντάδα ο ΠΑΣ


Σούπερ Λιγκ: Με «λυτρωτή» τον Κοντρέρας
Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της σημερινής αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ντε Βινσέντι να «σερβίρει» και τον Ίλιτς να βρίσκει δίχτυα, πήρε εύκολα την νίκη με 2-0 απέναντι στην Βέροια και βλέπει πλέον πεντάδα.

Οι Γιαννιώτες ξεκίνησαν νωχελικά, ωστόσο στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24’, όταν ύστερα από κόρνερ του Ντε Βινσέντι, ο Ίλιτς έπιασε την κεφαλιά από την «καρδιά» της άμυνας της Βέροιας, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι παίκτες της Βέροιας άφηναν αρκετούς χώρους, και τελικώς ο Ίλιτς πέτυχε δεύτερο, όταν και ύστερα από κάθετη πάσα του Ντε Βιντσέντι, ο Σέρβος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λόπεζ και δεν αστόχησε για το 2-0 στο 53’.

Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΣ να συνεχίζει να είναι η πιο απειλητική ομάδα, ενώ αντίθετα η Βέροια απογοήτευσε, με το άγχος για την παραμονή να γίνεται πλέον ακόμα μεγαλύτερο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι (84’ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (72’ Βίλα), Ίλιτς

Βέροια: Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Καλί, Μπάρμπας, Καφές (84’ Καλτσάς), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Ιωάννου (66’ Μπαργκάν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.