Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα η Μάντσεστερ Σίτι του Πελεγκρίνι

Πρέμιερ Λιγκ: Ξεκίνημα με τεσσάρα η Μάντσεστερ Σίτι του Πελεγκρίνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2013 00:03
Σε υπόθεση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Νιούκαστλ η Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία πήρε άνετα τη νίκη με 4-0 στο «Έτιχαντ» και ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι «πολίτες» έχοντας στην αρχική ενδεκάδα τους νεοαποκτηθέντες Χεσούς Νάβας και Φερναντίνιο, έδειξαν τα… δόντια τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Νταβίντ Σίλβα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες για γκολ και εν τέλει στο 22’ ο Αγκουέρο διπλασίασε το σκορ της ομάδας του. Τα πράγματα στη συνέχεια έγιναν ακόμα πιο εύκολα καθώς ο Τέιλορ χτύπησε εκτός φάσης τον Αγκουέρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να του δείξει την κόκκινη κάρτα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα στην επανάληψη με την Σίτι να «καθαρίζει» τη νίκη χάρη στα τέρματα των Τουρέ (50’) και Νασρί (74’) οι οποίοι πρόσθεσαν και αυτοί το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 4-0.

Τραυματίες αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Γιόνας Γκουτιέρεζ και Βινσέν Κομπανί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπάιγ έμεινε εκτός αποστολής για την Νιούκαστλ, λίγες ώρες πριν την επίσημη πρόταση της Άρσεναλ για την απόκτηση του, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την αγγλική ομάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί (71’ Χάβι Γκαρσία), Λέσκοτ, Κλισί, Χεσούς Νάβας, Φερναντίνιο, Τουρέ, Σίλβα (80’ Νεγρέδο), Τζέκο, Αγουέρο (61’ Νασρί)

Νιούκαστλ: Κρουλ, Ντεμπισί, Τέιλορ, Κολοτσίνι, Εμπιβά, Τιοτέ, Γκουτιέρες (44’ Ανίτα), Μπεν Αρφά (65’ Σ. Αμεόμπι), Σισοκό, Γκουφράν (45’+3’ Ντουμέτ), Σισέ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.