Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μανιάτης

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Μανιάτης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 23:29
Με γκολ του Μανιάτη στο 61’, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής και πήρε τη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην νεά Σούπερ Λιγκ. Άλλαξε την εικόνα η είσοδος του Φετφατζίδη στο δεύτερο μέρος.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει λύσεις στο αμυντικό παιχνίδι της Καλλονής, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη στο γκολ του Γιάννη Μανιάτη στο 61ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσόρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας 7 νέα πρόσωπα στην σύνθεση τους, απέκτησαν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα ωστόσο το αμυντικό πλάνο των νεοφώτιστων τους κρατούσε μακριά από την εστία τους για τα πρώτα 45 λεπτά.

Στο ημίχρονο ο Μίτσελ είδε πως έπρεπε να αλλάξει κάτι, και αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι τον Φετφατζίδη αντί του Βάις. Και δικαιώθηκε καθώς ο Έλληνας άσος έδωσε αμέσως πνοή στην επιθετική λειτουργία των πρωταθλητών Ελλάδας, δημιουργώντας πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να απελευθερώσει τον Σαλίνο ο οποίος σε προσπάθεια του με τον Κάμπελ, κέρδισε το κόρνερ στο οποίο ήρθε τελικά το γκολ.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι άλλαξε εικόνα, καθώς η Καλλονή αναγκάστηκε να βγει μπροστά και μάλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει άμεσα, ωστόσο η λόμπα του Λεοζίνιο απέναντι από τον Ρομπέρτο στο 64ο λεπτό κατέληξε άουτ.

Ο Ολυμπιακός δείχνοντας πως απέβαλε το άγχος, απάντησε λίγο αργότερα με ενέργεια του Μήτρογλου, ο οποίος ήταν πιο αποτελεσματικός από τον Σαβιόλα που ξεκίνησε βασικός, με τον Έλληνα φορ να απειλεί εκ νέου στο 72’ με δυνατό σουτ το οποίο «έβγαλε» ο Σιδεράκης.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Μίτσελ έψαξαν ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη, το οποίο τελικά δεν ήρθε, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ και να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τα 22 παιχνίδια χωρίς ήττα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:


Καλλονή: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο (88’ Μπουρούς), Μανούσος, Γκαρσία (83’ Γιουκαρής), Καζάκης (83’ Γάλας)

Ολυμπιακός:Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μετζανί, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Τσόρι (81’ Φουστέρ), Βάις (46’ Φετφατζίδης), Κάμπελ, Σαβιόλα (59’ Μήτρογλου).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.