Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οσβάλντο: «Όνειρο για μένα η Σαουθάμπτον»

Οσβάλντο: «Όνειρο για μένα η Σαουθάμπτον»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 18:01
Παίκτης της Σαουθάμπτον είναι και τυπικά ο Πάμπλο Οσβάλντο ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από τη διοίκηση του συλλόγου, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήταν όνειρο γι’ αυτόν να υπογράψει στους «Άγιους».

Ο Ιταλός επιθετικός υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο με την Σαουθάμπτον και σήμερα παρουσιάστηκε στο «Σεντ Μέρις» από την αγγλική ομάδα, με τον 27χρονο επιθετικό να αναφέρει μάλιστα πως ήταν όνειρο του να παίξει στους «Άγιους» και στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Ήταν ένα όνειρο για μένα να υπογράψω στην Σαουθάμπτον. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και τώρα θέλω να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα, η οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση μου», δήλωσε αρχικά ο Οσβάλντο, για τον οποίο η αγγλική ομάδα κατέβαλε 20 εκατ. ευρώ στην Ρόμα για την απόκτηση του.

Ο ίδιος συνέχισε: «Ονειρευόμουν πάντα να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ, ήμουν πάντα οπαδός του πρωταθλήματος, ακόμα και όταν βρισκόμουν στην Ισπανία. Εδώ σέβονται τους ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον προπονητή του στην Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στην Εσπανιόλ:

«Είναι ευχάριστο να δουλεύεις με τον Μαουρίτσιο. Είναι προπονητής που σου δίνει κίνητρο και μου αρέσει να παίζω για κάποιον που εκτιμάει την δουλειά μου. Μπορώ να πω πως για ενάμιση χρόνο που ήμουν μαζί του, έζησα το καλύτερο μου διάστημα ως ποδοσφαιριστής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.