Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πετάει για Γερμανία την Τρίτη η Μέταλιστ!

Πετάει για Γερμανία την Τρίτη η Μέταλιστ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 17:07
Όχι μόνο δεν τα παρατάνε στην Μέταλιστ όσον αφορά τον αποκλεισμό τους από την ΟΥΕΦΑ, αλλά όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Κονσταντίν Πιβοβάροφ, η ουκρανική ομάδα θα ταξιδέψει κανονικά την Τρίτη στη Γερμανία!

Μία ημέρα πριν τον αγώνα της Σάλκε κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Γκελζενκίρχεν για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μέταλιστ μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της στο facebook αναφέρει πως η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει κανονικά στην Γερμανία, καθώς όπως τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κονσταντίν Πιβοβάροφ, δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε: «Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της 20ης Αυγούστου καθώς τίποτα δεν έχει ακυρωθεί. Η ομάδα θα αποφασίσει αν θα γίνει το ταξίδι καθώς έχει κανονιστεί πτήση στις 10.00 η ώρα από το αεροδρόμιο της Κολωνίας.

Θυμηθείτε ότι το CAS ανέβαλε την εκ νέου την έκκληση της Μέταλιστ σχετικά με την απόφαση της επιτροπής προσφυγών, για τη μη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο θα καθοριστεί αν η ομάδα θα πάρει μέρος στα πλέι-οφ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.