Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τη «λύτρωσε» ο Ίσκο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τη «λύτρωσε» ο Ίσκο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 00:58
Η Ρεάλ Μαδρίτης, στο ντεμπούτο του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της τα βρήκε… σκούρα στο «Μπερναμπέου» απέναντι στην Μπέτις, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 χάρη στο γκολ του νεοαποκτηθέντα Ίσκο στο 86’!

Στην μετά- Μουρίνιο εποχή της, η Ρεάλ Μαδρίτης «φλέρταρε» με τη γκέλα απέναντι στην Μπέτις, ωστόσο ο νεοαποκτηθείς άσος της «βασίλισσας» μίλησε στο 86’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπέτις μόνο.. ψαρωμένη δεν παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση και στο 14’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μολίνα να εκμεταλλεύεται τα αμυντικά κενά των «μερέγχες» γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους!

Η Ρεάλ στη συνέχεια πίεσε για την ισοφάριση και εν τέλει βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 26’ με σκόρερ τον Μπενζεμά. Ωστόσο η Μπέτις δεν το… έβαλε κάτω, καθώς κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, με μεγαλύτερη το δοκάρι που σημάδεψε με κεφαλιά ο Μαμπουατί.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς να σημειώνονταν κάποιο άλλο τέρμα, μέχρις ότου να μιλήσει ο Ίσκο ο οποίος πηδώντας ψηλότερα από όλους, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 86’, «λυτρώνοντας» τους γηπεδούχους.

Έτσι, με αυτή τη νίκη η Ρεάλ επικράτησε με 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο άλλο παιχνίδι, η Γρανάδα έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Οσασούνα με σκορ 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.