Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γιουβέντους!

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με τεσσάρα η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/8/2013 00:13
Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ιταλία ανήκει στην Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να διαλύουν με 4-0 την Λάτσιο μέσα στο «Ολίμπικο», κατακτώντας με θρίαμβο το Σούπερ Καπ.

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με 4-0 της Λάτσιο, και έστειλε… μήνυμα στους διεκδικητές του τίτλου στην Σέριε Α πως παραμένει το αφεντικό στην Ιταλία!

Το σκορ άνοιξε στο 23’ ο Πογκμπά, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 21ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας τη θέση του τραυματία Μαρκίσιο και δύο λεπτά μετά κατάφερε να κάνει το 1-0 για την «Γηραιά Κυρία».

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους, η Λάτσιο κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της προσπαθώντας να απαντήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο ήταν άλλη ιστορία, με την Γιουβέντους να πατάει γκάζι και να σημειώνει τρία γκολ μέσα σε 5 λεπτά με τους Κιελίνι (52’) Λίχτσταϊνερ (54’) και Τέβες (56’), με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.