Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ματσάρα στην Τρίπολη, με το δεξί ο Απόλλων

Σούπερ Λιγκ: Ματσάρα στην Τρίπολη, με το δεξί ο Απόλλων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 21:28
Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 3-3, με τους Γιαννιώτες να προηγούνται τρεις φορές, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν, με τελευταία στο 87’! Με το δεξί ο Απόλλων Σμύρνης, 2-1 επί του Άρη.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στην Τρίπολη, με τους γηπεδούχους να σώζουν την παρτίδα στο 87’, ισοφαρίζοντας για το τελικό σκορ χάρη σε γκολ του Καράσκου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11 λεπτό ο Τσουκαλάς για λογαριασμό του ΠΑΣ, ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση και με το… ίδιο νόμισμα για τον Αστέρα, καθώς δύο λεπτά μετά, ο διαιτητής Λιαχούδης έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα σε πέσιμο του Ντε Μπλάσις και ο Ουσέρο έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ πίεσαν και δημιούργησαν δύο καλές στιγμές, ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε να αιφνιδιάσει και να πετύχει δεύτερο γκολ, με τον Τσάβες να κάνει το 2-1 για τους Ηπειρώτες με ωραίο «σκαφτό» σουτ.

Ωστόσο ο Αστέρας απάντησε ξανά άμεσα, με τον Ντε Μπλάσις να διαμορφώνει το 2-2 στο 32’!

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ πήρε για 3η φορά «κεφάλι» στο σκορ, με τον Βίλα να νικάει τον Γεωργακόπουλο στο 57’, όμως και πάλι ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Καράσκο να διαμορφώνει το 3-3 με πλασέ τρία λεπτά πριν τη λήξη!

Επέστρεψε... για να μείνει ο Απόλλων


Σούπερ Λιγκ: Ματσάρα στην Τρίπολη, με το δεξί ο Απόλλων
Από την άλλη, με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Άρη.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη στην άμυνα των «κίτρινων» και πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα του Κόρμπου (13’) και του Πετρόπουλοθ (63’), με τον Άρη να μειώνει απλώς για το τελικό σκορ με τον Αγγελούδη στο 67’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.