Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλιας: Εκτός η Τότεναμ, έσωσε την Τσέλσι ο Τόρες

Κύπελλο Αγγλιας: Εκτός η Τότεναμ, έσωσε την Τσέλσι ο Τόρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2013 18:38
Αρκετές εκπλήξεις επιφύλαξε και σήμερα το Κύπελλο Αγγλίας, μιας και η Τότεναμ έμεινε εκτός από την φάση των «16», καθώς αποκλείστηκε με 2-1 από την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ». Από την άλλη η Τσέλσι σώθηκε στο 83’ απέναντι στη Μπρέντφορντ, με τον Τόρες να ισοφαρίζει για το τελικό 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι σε επαναληπτικό.

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για την Λιντς η οποία κοίταξε στα μάτια την ομάδα του Βίλας Μπόας και τελικώς κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με όρεξη, με τον Βάρνι στο 15’ να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικώς δέχθηκε δεύτερο όταν ο ΜακΚόρμακ ύστερα από αντεπίθεση, εκτέλεσε τον Φρίντελ, γράφοντας το 2-0 στο 50’.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, με τον Ντέμπσι να μειώνει στο 58’ σε 2-1, όμως στην συνέχεια δεν κατάφεραν να νικήσουν εκ νέου τον τερματοφύλακα των «παγωνιών», και τελικώς αποκλείστηκαν πρόωρα από τον θεσμό όπου πέρσι είχαν φτάσει έως τα ημιτελικά.

Κύπελλο Αγγλιας: Εκτός η Τότεναμ, έσωσε την Τσέλσι ο Τόρες
Στο άλλο παιχνίδι, η Τσέλσι δεν ήταν καλή απέναντι στην «γειτόνισσα» Μπρέντφορντ, και παραλίγο να την πατήσει, καθότι έμεινε πίσω δύο φορές στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει για το τελικό 2-2, στέλνοντας το παιχνίδι σε επαναληπτικό στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Οι παίκτες της Τσέλσι μπήκαν αρκετά νευρικοί στο παιχνίδι και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις στην εστία της Μπρέντφορντ. Έτσι τελικώς λίγο πριν το ημίχρονο, ο Τρότα νίκησε τον εξουδετερωμένο Τέρνμπουλ, κάνοντας το 1-0 στο 42’.

Οι «μπλε» απάντησαν στις αρχές του δεύτερου μέρους με τον ΄Οσκαρ στο 55’, ωστόσο ο Φόρεστερ με πέναλτι στο 73’, ξαναέδωσε το προβάδισμα στις «μέλισσες». Τελικώς όμως ο Τόρες με όμορφο γκολ στο 83’, έσωσε την ομάδα του από άλλο ένα κάζο φέτος, οδηγώντας το ζευγάρι σε επαναληπτικό.
Μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που έπρεπε να δοθεί στην Τσέλσι για χέρι αμυντικού της Μπρέντφορντ εντός περιοχής.

Τα αποτελέσματα


Μπρέντφορντ - Τσέλσι 2-2

Λιντς - Τότεναμ 2-1

Όλνταμ - Λίβερπουλ 1-1 (σε εξέλιξη)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.