Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ξένο σώμα» ο Ρούνεϊ!

«Ξένο σώμα» ο Ρούνεϊ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/8/2013 00:08
Μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι στο τελευταίο μισάωρο και να είχε συμμετοχή στο τρίτο και το τέταρτο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Γούειν Ρούνεϊ έδειξε ξεκάθαρα πως δεν θέλει να παίζει άλλο στους «κόκκινους διαβόλους».

Μια φωτογραφία, όσο χίλιες λέξεις. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς την εικόνα που δείχνει τον Ρούνει να μην πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην επίτευξη του 3ου τέρματος της Γιουνάιτεντ στο 4-1 επί της Σουόνσι, δείχνοντας ουσιαστικά πως δεν νιώθει πλέον μέλος του συλλόγου.

Και δεν είναι μόνο, καθώς ο Άγγλος ήταν μελαγχολικός και πριν την σέντρα της αναμέτρησης, όπως «μαρτυράει» ο φωτογραφικός φακός, ενώ στη λήξη του αγώνα δεν έμεινε στον αγωνιστικό χώρο να γιορτάσει τη νίκη με τους υπόλοιπους.

«Ξένο σώμα» ο Ρούνεϊ!
Είναι άλλωστε γνωστό πως οι σχέσεις του με τον Ντέιβιντ Μόγιες είναι τεταμένες, με τον Ρούνεϊ να έχει ζητήσει επίσημα να πάρει μεταγραφή, ωστόσο ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει τονίσει πολλάκις πως θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ και ουσιαστικά δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει, παρότι δεν τον υπολογίζει για βασικό φορ.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις της Τσέλσι για την απόκτηση του, κάνοντας πράξη τα λόγια του Μόγιες.

Το σίγουρο είναι πως ο Ρούνεϊ, θα φερθεί απόλυτα επαγγελματικά όσο καιρό μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έκανε και σήμερα, και μένει να δούμε εάν θα αποχωρήσει έως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.