Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Σίλντενφελντ κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Σίλντενφελντ κόντρα στον Παναιτωλικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 22:52
Ευχάριστα νέα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προπονήθηκε κανονικά και ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Δείτε τις αποστολές των δύο ομάδων.

Ο Κροάτης αμυντικός των «πρασίνων» δεν ένιωσε πόνους στην προπόνηση του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής, με τον Παναιτωλικό, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως θα τον ξεκινήσει βασικό.

Από την άλλη, ο Ζέκα έμεινε εκτός όπως αναμενόταν, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σταματάκης και Μαυρίας που είναι ακόμα ανέτοιμοι.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Αμπεϊντ, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μουζακίτης, Καρέλης και Μπεργκ.

Στην απέναντι πλευρά, ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Αθήνα με εννιά απουσίες καθώς ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καμαρά, Τζούνιορ, Σφακιανάκη, Μπακάκη και Κουτσοσπύρο, ενώ εκτός έμειναν και οι τραυματίες Πόι, Καλί, Στεφανάκος και Κουτρομάνος.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναιτωλικού: Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Μουμίν, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.