Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έσωσαν στο τέλος Ατρόμητος και Βέροια!

Σούπερ Λιγκ: Το έσωσαν στο τέλος Ατρόμητος και Βέροια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2013 21:11
Ισόπαλες 2-2 έληξαν οι αναμετρήσεις Ατρόμητος- Εργοτέλης και Πλατανιάς- Βέροια που άνοιξαν την αυλαία της νέας Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο να σώζει την… παρτίδα στο 87’ με τον Παπαδόπουλο, ενώ αντίστοιχα με δύο γκολ του Μρντάκοβιτς (το δεύτερο στο 85’) η Βέροια απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη παρότι έχανε με 2-0 αγωνίζονταν με δέκα παίκτες!

Έστω και στα τελευταία λεπτά, ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στο Περιστέρι απέναντι στον Εργότελη και να μην πέσει θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Άλκμααρ για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

O Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Μπαντιμπάγκα, «παγώνοντας» το Περιστέρι, ωστόσο ο Ατρόμητος κατάφερε να απαντήσει στο 25’, με τον Ουμπίδες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-1.

Ωστόσο, παρά την ισοφάριση, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που είχε τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και τελικώς κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, έστω και τυχερό, με τον Μπαμ Μπαμ να πασάρει στον Αναστασάκο και αυτός με αριστερό σουτ από την περιοχή -και τη μπάλα να κοντράρει- νίκησε τον Σηφάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος ανέβηκε με την είσοδο του Ναπολεόνι, δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση και εν τέλει βρήκε το γκολ στο 87’ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες στο 74’ λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Σηφάκης, Νάστος (84’ Καλλέργης), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (72’ Καραμάνος), Καραγκούνης (46’ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Πίτσος, Κοζορώνης, Σαρρής, Χαντί, Αναστασάκος, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (32’ λ.τ. Μπουχαλάκης), Μπαντιμπανγκά (70’ Τζανακάκης), Μπαμ Μπαμ (83’ Μπουρσέλης)

Το’ σωσε στο 85’ με εκπληκτικό Μρτάκοβιτς


Σούπερ Λιγκ: Το έσωσαν στο τέλος Ατρόμητος και Βέροια!
Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε και στα Χανιά, με τον Πλατανιά να προηγείται 2-0, ωστόσο η Βέροια αν και με 10 παίκτες, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με δύο γκολ του Μρτάκοβιτς, «κλέβοντας» το βαθμό στο 85’.

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Ναζλίδη (29’) και Γουνδουλάκη (43’), ωστόσο η Βέροια δεν είχε πει… την τελευταία της λέξη.

Συγκεκριμένα, ο Μρτάκοβιτς μείωσε στο 62’ σε 2-1, δίνοντας ελπίδες στη ομάδα του, οι οποίες μειώθηκαν αισθητά λίγο αργότερα, καθώς ο Γιοβάνοβιτς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη στο 74’.

Ωστόσο ο Σέρβος άσος με δεύτερο γκολ στο 85’, «πάγωσε» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερνάτες, Ράφαελ, Αγκιλέρα (Γιακουμάκης 87'), Στόλερ (Σιώπης 65'), Μοράλ (Πόποβιτς 78'), Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Βέροια: Αναστασόπουλος, Βεργώνης (Παυλίδης 61'), Τραπ, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Χούλιο (Μάνος 68'), Μπαργκάν (Καλτσάς 57'), Μπεν, Μρτάκοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.