Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Δώρα» σε Νάπολι από Γιουβέντους, Λάτσιο

Σέριε Α: «Δώρα» σε Νάπολι από Γιουβέντους, Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2013 03:45
Την ευκαιρία να μειώσει στους 3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους έχει η Νάπολι, καθώς οι «μπιανκονέρι» «γκέλαραν» εντός έδρας με την Τζένοα (1-1) στο ντεμπούτο του Ντάβιντε Μαλαρντίνι στον πάγκο των «γκριφόνι». Έχασε την ευκαιρία να μειώσει η Λάτσιο η οποία ηττήθηκε εντός από την Κίεβο (1-0).

Οι αρκετές «γκέλες» την Γιουβέντους στα τελευταία παιχνίδια, βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι τις υπόλοιπες διεκδικήτριες, με την «Μεγάλη Κυρία» να μην μπορούσε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στην Τζένοα.

Μάλιστα στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει προβάδισμα, όταν ο διαιτητής, Αντόνιο Κόντε, δεν καταλόγισε πέναλτι εις βάρος της Γιουβέντους για χέρι του Βούτσινιτς στην περιοχή.

Οι πρωταθλητές ωστόσο ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, με τον Κουαλιαρέλα να ανοίγει το σκορ στο 54΄, ενώ ο Τζιοβίνκο σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλής εστίας. Παρόλα αυτά δεν κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και το πλήρωσαν από τον Μάρκο Μποριέλο ο οποίος έκανε το 1-1 στο 68’.

Στις καθυστερήσεις το παιχνίδι πήρε φωτιά εξαιτίας των διαμαρτυριών των παικτών της Γιουβέντους, καθώς δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο 90+3’ για χέρι του Γκράνκβιτς στην μεγάλη περιοχή. Οι διαιτητές θεώρησαν πως ήταν ακούσιο και ύστερα από αρκετές φωνές των «μπιανκονέρι», το παιχνίδι έληξε ισόπαλό για τις δύο ομάδες.

Ήττα-σοκ για Λάτσιο


Σέριε Α: «Δώρα» σε Νάπολι από Γιουβέντους, Λάτσιο
Μεγάλη ευκαιρία να μειώσει έχασε η Λάτσιο η οποία ηττήθηκε στο «Ολίμπικο» με 0-1 από την Κίεβο, χάνοντας έτσι έδαφος στην μάχη για το πρωτάθλημα.

Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς προτίμησε να ξεκουράσει τους Ερνάντες και Μάουρι και το πλήρωσε, καθώς οι «λατσιάλι» αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες .

Τελικώς, ο Παλόσκι στο 61’ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, παίρνοντας το «ριμπάουτ» ύστερα από δοκάρι του Τζόκιτς. Η Λάτσιο δεν κατάφερε να αντιδράσει και αποχώρησε ηττημένη από το γήπεδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.