Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Σισοκό η Λίβερπουλ, κοντά σε Γουίλιαν

Πήρε Σισοκό η Λίβερπουλ, κοντά σε Γουίλιαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2013 21:38
Σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Αλί Σισοκό με τη μορφή δανεισμού ήρθε η Λίβερπουλ, η οποία σύμφωνα με το «skysports» είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Γουίλιαν. Ζήτησε συγνώμη ο Σουάρες.

Τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας βρήκε ο Μπρένταν Ρότζερς, καθώς η Λίβερπουλ συμφώνησε οριστικά με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Αλί Σισοκό για έναν χρόνο ως δανεικός, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να διατηρεί και οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά, ο 25χρονος Γάλλος διεθνής αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβερπουλ για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για την αυριανή αναμέτρηση με την Στόουκ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Κοντά σε Γουίλιαν


Πήρε Σισοκό η Λίβερπουλ, κοντά σε Γουίλιαν
Σύμφωνα με το «Sky Sports», η Λίβερπουλ είναι κοντά σε ακόμα μια μεταγραφή, καθώς αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον Γουίλιαν από την Ανζί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ρώσικη ομάδα για τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και δεν απίθανο εάν οι δύο ομάδες δώσουν τα χέρια μέσα στις επόμενες ημέρες και ο παίκτης αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα.

Να σημειωθεί πως η Ανζί θέλει να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του μετά την αλλαγή πολιτικής που έχει φέρει ήδη αρκετά από τα μεγάλα της ονόματα προς την έξοδο.

Ζήτησε συγνώμη ο Σουάρες


Πήρε Σισοκό η Λίβερπουλ, κοντά σε Γουίλιαν
Με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ προπονείται πλέον ο Λουίς Σουάρες, αφού ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο Ουρουγουανός επιθετικός αποφάσισε να απολογηθεί στον σύλλογο και τους συμπαίκτες του, όπως του ζητήθηκε, και τελικώς ο Μπρένταν Ρότζερς του επέτρεψε να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.