Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία

Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2013 01:37
Τη φιλική νίκη με 2-1 πήρε η Αργεντινή απέναντι στην Ιταλία στο «Ολίμπικο», με τον Ιγκουαΐν να συστήνεται στο ιταλικό κενό, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ και μοιράζοντας την ασίστ στο δεύτερο. Νίκες για Αγγλία, Ισπανία, ισόπαλες Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Ολλανδία, αγνώριστη η Βραζιλία.

Μπορεί η Αργεντινή να μην είχε τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεση της, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στην οικοδέσποινα Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Γκονζάλο Ιγκουαίν.

Ο νεοαποκτηθέντας άσος της Νάπολι συστήθηκε στο ιταλικό κοινό, ανοίγοντας το σκορ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος «έφτιαξε» το δεύτερο γκολ της «μπιανκοσελέστε» στο 49’ με τον Μπανένγκα να νικάει τον Μπουφόν για το 2-0.

Τελικώς, η Ιταλία κατάφερε να μειώσει απλώς στο σκορ στο 75’ χάρη στο τέρμα του Ινσίνιε.

Νίκη με Λάμπερτ η Αγγλία, χατ-τρικ ο Ιμπραϊμοβιτς.


Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία
Στο γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αγγλίας και Σκωτίας στο Γουέμπλει, οι Άγγλοι πήραν τη νίκη με 3-2 χάρη στο τέρμα του 31χρονου Ρίκι Λάμπερτ ο οποίος πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο με τα «τρία λιοντάρια».

Οι Σκωτσέζοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 12' με τον Μόρισον, ο Γουόλκοτ ισοφάρισε στο 29', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν ξανά στο 50’ με τον Μίλερ. Ο Γουέλμπεκ τρία λεπτά μετά ισοφάρισε σε 2-2, και τελικώς ο Λάμπερτ «λύτρωσε» την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 71’.

Από την άλλη, στο ντέρμπι μεταξύ Σουηδίας και Νορβηγίας, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έκλεψε την παράταση καθώς με δικό του χατ-τρικ, οι Σουηδοί επικράτησαν με σκορ 4-2!

Έσωσε τους Πορτογάλους ο Ρονάλντο, «χορταστική» ισοπαλία για Γερμανία


Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ολλανδία.

Οι «οράνιε» άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον νεοαποκτηθέντα άσο της Ρόμα, Στρούτμαν, ωστόσο οι Ίβηρες έσωσαν την κατάσταση με ποιόν άλλο; Τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ισοφάρισε στο 87’ για το τελικό 1-1.

Ισόπαλη (3-3) έληξε και η αναμέτρηση της Γερμανίας με την Παραγουάη, σε ένα χορταστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Καϊζερσλάουτερν.

Οι Παραγουανοί μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Νούνιες (9’) και Πιτόνι (14’), ωστόσο οι Γερμανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα σε 2-2 με τους Γκουντογκάν (18’) και Μίλερ (31’).

Ο Σαμούντιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανε το 3-2 για τους Λατινοαμερικάνους όμως ο Μπέντερ στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 3-3 για τους Γερμανούς.

Χωρίς σκορ το Γαλλία- Βέλγιο, αγνώριστη η Βραζιλία


Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Βελγίου με τη Γαλλία, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 0-0 στο «Κινγκ Μποντουέν» των Βρυξελλών.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και φάσεις, αλλά καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, καθώς λίγο η αστοχία, λίγο οι εξαιρετικές αποκρούσεις των Κουρτουά και Λορίς δεν επέτρεψαν να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Από την άλλη, η Βραζιλία δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κέρδισε εύκολα την Ισπανία στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, καθώς η «σελεσάο» γνώρισε την ήττα με 1-0 απέναντι στην Ελβετία.

Μάλιστα σκόρερ της αναμέτρησης δεν ήταν Ελβετός παίκτης αλλά ο Ντάνιελ Άλβες ο οποίος έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του στο 48’ ύστερα από σέντρα του Σεφέροβιτς.

Επέστρεψε στις νίκες η Ισπανία, νίκη με ανατροπή για ΗΠΑ απέναντι στη Βοσνία


Συστήθηκε στους Ιταλούς ο Ιγκουαΐν, νίκες για Αγγλία, Ισπανία, αγνώριστη η Βραζιλία
Μετά τη «σφαλιάρα» στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών απέναντι στην Βραζιλία, η Ισπανία επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 του Εκουαδόρ.

Οι «φούριας ρόχας» παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές, δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στα τέρματα των Νεγρέδο (25’) και Καθόρλα (63’).

Νίκη πανηγύρισαν και οι ΗΠΑ, με τους Αμερικάνους να επικρατούν με 4-3 της Βοσνίας και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος έχοντας σε εκπληκτική ημέρα τον νεοαποκτηθέντα άσο της Σάντερλαντ, Τζόζι Άλντιτορ.

Μετά την κατάκτηση του Γκολντ Καπ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έδειχναν πως θα έχαναν απέναντι στη Βοσνία η οποία είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος με τους Τζέκο (8’) και Ιμπίσεβιτς (30’), ωστόσο αρχικά ο Τζόνσον (55’) και εν συνεχεία ο Τζόζι Άλντιτορ με χατ-τρικ (59’, 85’, 86’), γύρισαν το παιχνίδι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλίσμαν.

Το μόνο που κατάφεραν οι Βόσνιοι ήταν να μειώσουν στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Τζέκο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.