Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και... ξέφυγε η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και... ξέφυγε η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2013 02:36
Απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με ανατροπή τον ΟΦΗ (2-1) στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο μία ολιγωρία στην άμυνα, την άφησε πίσω στο σκορ στο 40', με τον Σόουζα να κάνει το 1-0. Ωστόσο μπαίνοντας αρκετά δυνατά στο δεύτερο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, αρχικά με τον Πετρόπουλο στο 56’ και ύστερα με τον Παυλή στο 81’ ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά στο παγωμένο από το κρύο ΟΑΚΑ, ωστόσο στην συνέχεια η ΑΕΚ κέρδιζε συνεχώς μέτρα, κλείνοντας στα καρέ του τον ΌΦΗ, και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές, κυρίως με του Γκερέιρο και Πετρόπουλο, ενώ στο 30’ ο Φούντας δεν είδε την ελεύθερη πάση στον αμαρκάριστο Ρίκκα.

Τελικώς, στην πρώτη ευκαιρία του ΟΦΗ, οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σόουζα έπιασε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Λαμπρόπουλου, κάνοντας το 0-1.

Το γκολ φάνηκε ότι επηρέασε την ψυχολογία των παικτών της «Ένωσης» ως την λήξη του πρώτου μέρους, όμως η έναρξη του δεύτερου, ήταν άλλη υπόθεση, με την ΑΕΚ να πιέζει για την ισοφάριση και μάλιστα κατάφερε να βρεί δίχτυα μόλις στο 55’, όταν ο Πετρόπουλος έκανε το 1-1 με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Τσουμάγκα.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι οι κυρίαρχοι στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν απειλούσαν ιδιαίτερα την εστία του Αγριμάκη. Τελικώς όμως ένα δικό του λάθος, επέτρεψε στον Παυλή να κάνει το 2-1, με τον Έλληνα επιθετικό να σπρώχνει απλώς τη μπάλα στα δίχτυα στο 81’, «λυτρώνοντας» την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις


ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Μητρόπουλος, Ρίκκα (79’ Καραλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (70’ Κατίδης), Φούντας (77’ Παυλής), Πετρόπουλος

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Σόουζα, Σαρ, Κουρδάκης (86' Ροβίθης), Βερόν, Μπανούσης (87’ Βιτώρος), Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς (75’ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης

Νίκησε με... δώρο ο Πανιώνιος


Σούπερ Λιγκ: Νίκησε και... ξέφυγε η ΑΕΚ
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος πανηγύρισε νίκη ύστερα από 7 παιχνίδια, κερδίζοντας τον Λεβαδειακό με 2-1, εκμεταλευόμενος τη μεγάλη γκέλα του τερματοφύλακα των Βοιωτών, Κυριακίδη.

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, και τελικώς πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Σάμαρη να παίρνει το… ριμπάουντ από το δοκάρι που σημάδεψε ο Παναγιωτούδης, ανοίγοντας το σκορ.

Όμως λίγα πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Βασιλείου έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός μπήκε πιο ορεξάτος, ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε να εξισορροπήσει την κατάσταση και τελικώς κατάφερε να πάρει την νίκη, όταν και εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη γκέλα του τερματοφύλακα των Βοιωτών, Κυριακίδη, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Γουνδυολάκης να λέει… ευχάριστο διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις


Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας (6’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (88’ Καρτσαμπάς), Αραβίδης, Ντούνης (68’ Μενδρινός)

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Νικολάκάκης (90’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι (85’ Πινέιρο), Ρομέου, Πόι, Μεντί, Ακόστα (70’ Μίλιεβιτς)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.