Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καθάρισε» με Μήτρογλου η Εθνική

«Καθάρισε» με Μήτρογλου η Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 23:37
Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-0 της Αυστρίας στο Ζάλτσμπουργκ και έδειξε πανέτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της τον Σεπτέμβριο απέναντι σε Λίχτενσταίν και Λετονία. Εντυπωσιακή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο μέρος για τους Έλληνες διεθνείς, οι οποίοι είχαν και δύο δοκάρια για να αυξήσουν το προβάδισμα τους.

Αν και μπήκε «μουδιασμένη» στο πρώτο μέρος απέναντι στην Αυστρία, η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να «ξυπνήσει» στο 39’, με τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει το 1-0 ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη, και στη συνέχεια όλα κύλησαν διαφορετικά στο παιχνίδι, με τους Έλληνες διεθνείς να παίρνουν τον έλεγχο στην επανάληψη και τελικώς να φτάνουν νίκη με το τελικό 2-0 χάρη στο δεύτερο τέρμα του άσου του Ολυμπιακού στο 67’.

Μάλιστα, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση, καθώς είχε και δύο δοκάρια με σουτ των Τζιόλη (72') και Χολέμπας (86').

Από την άλλη, η Αυστρία είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες με καλύτερη το δοκάρι του Αλάμπα στο 18’, ωστόσο στο δεύτερο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Ορέστη Καρνέζη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τις αποδοκιμασίες στο σφύριγμα της λήξης από τους Αυστριακούς που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Οι συνθέσεις:


Αυστρία: Άλμερ, Γκάρικς, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ (46’ Πρεντλ), Φουχς (74’ Χόζινερ), Μπαουμγκάρτλινγκερ (46’ Λάιτκεμπ), Γιουνούζοβιτς, Αλάμπα (74’ Ζούτνερ), Αρναούτοβιτς (65’ Γιάντσερ), Χάρνικ (46’ Ίβανσιτς), Βάιμαν

Στον πάγκο: Κλάιν, Λίντνερ, Όρτλεχνερ, Εζκάν

Ελλάδα: Καρνέζης, Σιόβας (62’ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης (78’ Βύντρα), Χολέμπας, Κατσουράνης (62’ Τζιόλης), Μανιάτης (62’ Νίνης), Ταχτσίδης, Κονέ (85’ Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Μήτρογλου

Στον πάγκο: Σηφάκης, Φυτανίδης, Φετφατζίδης, Δημούτσος, Αθανασιάδης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.