Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη στο Πήλιο για ΑΕΚ

Φιλική νίκη στο Πήλιο για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 20:34
Φιλική νίκη με 4-2 επί της ΑΕ Δημηνίου πήρε η ΑΕΚ στο πρώτο της φιλικό που διεξήχθη στο Πήλιο. Αμυντικά προβλήματα παρουσίασε η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, Ανάκογλου, Κατσικάς, Ράμα και Μπρέσεβιτς τα γκολ της «Ένωσης».

Σε παιχνίδι που διεξάχθηκε με την παρουσία πάνω από 800 οπαδών των «κιτρινόμαυρων», η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 της ΑΕ Δημηνίου στο Πήλιο, ωστόσο παρουσίασε αρκετά αμυντικά προβλήματα, δείχνοντας στον Τραϊανό Δέλλα πως έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την «Ένωση», καθώς στο 3ο λεπτό μετά από λάθος του Ρόβα, ο Φιλατζικιώτης με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-0 για την ΑΕ Διμηνίου.

Ωστόσο η ΑΕΚ αντέδρασε, με τον Κατσικά στο 23’ να σημαδεύει το δοκάρι των γηπεδούχων και τελικώς στο 38’ ο Ανάκογλου ισοφάρισε σε 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κατσικάς με δυνατό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την «Ένωση» η οποία πέτυχε και 3ο τέρμα στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 58’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ράμα.

Η ΑΕ Διμηνίου μείωσε σε 2-3 στο 65' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μόσιου, ωστόσο ο Μπρέσεβιτς στο 70’ «σφράγισε» τη νίκη για την ΑΕΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.