Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μένει στη Λίβερπουλ ο Σουάρες, πάει για Γουίλιαν

Μένει στη Λίβερπουλ ο Σουάρες, πάει για Γουίλιαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 17:58
Αλλαγή δεδομένων στο «σήριαλ» παραμονής του Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ, καθώς ο Ουρουγουανός άσος μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αποκάλυψε πως θα μείνει στους «κόκκινους» λόγω της αγάπης του κόσμου.

Αν και πριν λίγες ημέρες ο Σουάρες ζητούσε να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, ο ίδιος άλλαξε απόφαση, καθώς μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αποκάλυψε πως θα μείνει για χάρη του κόσμου:

«Θα μείνω στη Λίβερπουλ λόγω της αγάπης του κόσμου» είπε στην «El Oservador» ο πρώτος σκόρερ των «κόκκινων» για την περσινή περίοδο, ο οποίος πλέον αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση της ομάδας.

Μένει στη Λίβερπουλ ο Σουάρες, πάει για Γουίλιαν
Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί την αλλαγή πολιτικής της Ανζί, η οποία χαμηλώνει το μπάτζετ της, προσπαθώντας να φέρει στο Μέρσεϊσαϊντ τον Γουίλιαν.

Όπως αποκάλυψε από τα ξημερώματα της Τετάρτης η Guardian, οι «κόκκινοι» μετά τα «ναυάγια» στις περιπτώσεις των Μχιταριάν και Ντιέγκο Κόστα, στρέφονται στην περίπτωση του Γουίλιαν και μάλιστα ετοιμάζουν επίσημη πρόταση ύψους 35 εκατ. λιρών στη ρώσικη ομάδα για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, οι «κόκκινοι» επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια «δυνατή» μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, στοχεύοντας έτσι στην απόκτηση του 25χρονου βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.