Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλείστηκε η Μέταλιστ, περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Αποκλείστηκε η Μέταλιστ, περιμένουν στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2013 13:53
Τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της φετινής σεζόν ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ, η οποία μέσα στην ημέρα θα αποφασίσει για το μέλλον του ΠΑΟΚ, και όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση της ουκρανικής ομάδας στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μετά την ολοκλήρωση της Πειθαρχικής διαδικασίας κατά του ουκρανικού συλλόγου, η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να αποκλείσει την Μέταλιστ από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της σεζόν 2013/14.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως η ουκρανική ομάδα έχει τη δυνατότητα να ασκήσει νέα έφεση στο CAS ωστόσο ακόμα και αν δικαιωθεί από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη 15 Αυγούστου κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, παρά μόνο να αποζημιωθεί οικονομικά.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην ημέρα για το αν ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πάρει τη θέση της, το οποίο είναι και το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή.

Έτσι, εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σάλκε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αντίστοιχα η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα περάσει αυτόματα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.