Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο CAS η Μέταλιστ, αύριο (;) η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Στο CAS η Μέταλιστ, αύριο (;) η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 21:26
Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης υπέβαλε στο CAS η Μέταλιστ, ελπίζοντας πως θα προλάβει την ΟΥΕΦΑ που θα ανακοινώσει μάλλον την Τετάρτη την απόφαση της όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο αποφάσισε πρόσφατα την τιμωρία της Μέταλιστ, αφαιρώντας την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει στο πρωτάθλημα Ουκρανίας. Έτσι η ΟΥΕΦΑ μετά την απόφαση του CAS, αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωσή της για το ενδεχόμενο τιμωρίας της και όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο και όχι σήμερα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Μέταλιστ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς κατέθεσαν έφεση στο CAS κατά της πρωτόδικης απόφασης, προσπαθώντας να προλάβουν αυτή της ΟΥΕΦΑ, καθώς εφόσον αθωωθούν από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, τότε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν θα έχει κανέναν λόγο στην υπόθεση.

Ωστόσο τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και βεβαίως όλα αυτά επηρεάζουν και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» περιμένει τις εξελίξεις για το αν θα πάρει τη θέση της στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.