Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σετιέν για την πρόκριση Ολυμπιακού ή Μίλαν: «Η διαφορά δύο γκολ μπορεί να είναι αποφασιστική»

Σετιέν για την πρόκριση Ολυμπιακού ή Μίλαν: «Η διαφορά δύο γκολ μπορεί να είναι αποφασιστική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/11/2018 08:12
Ο τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να νικήσει με καθαρό σκορ τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως το handicap δύο γκολ που έχει η Μίλαν ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο όσον αφορά τη μάχη με τον Ολυμπιακό για την 2η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπέτις:

-το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε αρκετές ευκαιρίες περισσότερες από τον Ολυμπιακό. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει κι άλλο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε κατά περιόδους. Σε κάποιες στιγμές είχαμε τον έλεγχο και κάποιες άλλες τον είχε ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Μας έδωσαν περισσότερο χώρο και φτάσαμε 10-12 φορές μπροστά στην εστία. Πάντα υποφέρεις λίγο γιατί πάντα μπορεί να σου κάνει γκολ ο αντίπαλος. Όταν μπορείς να τελειώσεις ένα παιχνίδι με καθαρό σκορ είναι καλύτερο. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πετύχαμε το στόχο μας γιατί είμαστε πρώτοι και αυτό μιλάει από μόνο του. Λέει πολλά απέναντι σε δύο ομάδες που φανήκαμε ανώτεροι και από τις δύο».

-το πώς νιώθει για την πρόκριση: «Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε και πως έγινε αυτή η δουλειά. Έκαναν καλό παιχνίδι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Φάνηκαν στιγμές καλού ποδοσφαίρου που φανήκαμε ανώτεροι από τον αντίπαλο και είμαι πολύ ικανοποιημένος»

-το θα πρέπει να λυπηθεί για τις χαμένες ευκαιρίες: «Σίγουρα. Είναι κάτι που μας συμβαίνει όλη τη χρονιά. Το ποσοστό ευστοχίας που έχουμε είναι πολύ μικρότερο δεδομένου τις ευκαιρίες που κάνουμε. Πολλές φορές μπορεί και ο αντίπαλος να σου κάνει ένα γκολ. Και σήμερα κοιτούσα κάποιες εικόνες στο δεύτερο ημίχρονο. Φτάσαμε με 10-12 καθαρές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Μας λείπει τη τελική ευστοχία. Ελπίζω στην επόμενη φάση να έχουμε καλύτερη ευστοχία».

-ποια είναι η δεύτερη καλύτερη: «Ή αλήθεια είναι ότι εμείς αποδείξαμε ότι έχουμε ένα υψηλό επίπεδο απέναντι σε δύο ομάδες. Σε όλα τα παιχνίδια είμαστε αρκετά ανώτεροι. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μίλαν και Ολυμπιακό το είδα. Ήταν παιχνίδι ισορροπημένο. Τώρα είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η διαφορά των δύο γκολ μπορεί να φανεί αποφασιστική».

-το αν πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η Μπέτις μέχρι τον τελικό: «Στην επόμενη φάση θα έχουμε ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ και σίγουρα το επίπεδο των ομάδων θα είναι καλύτερο. Αν και αυτές οι δύο που ξεπεράσαμε θα μπορούσαν να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορούν να είναι ομάδες επιπέδου που παίζουν πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να φτάσεις στον τελικό πρέπει να είσαι πολύ καλός και να έχεις μεγάλη ευστοχία. Τώρα θα στραφούμε στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη θέση που είναι το καλύτερο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.