Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Ζορό

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Ζορό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 14:28
Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μαρκ Ζορό ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου.

Ο Ιβοριανός στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σήμερα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια με τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος αμυντικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της νέας του ομάδας, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για τη μεταγραφή του.

Η ανακοίνωση


«Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι από σήμερα ο Marco Andre ZORO Kpolo, όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Ο γεννηθείς στις 27 Δεκεμβρίου 1983 αμυντικός από την Ακτή Ελαφαντοστού, έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό παίζοντας 4 χρόνια στην Σαρλενιτάνα (1999-03) με 42 συμμετοχές, έπειτα «μετακόμισε» στην Μεσίνα για 5 σεζόν (2003-2007) με 105 συμμετοχές και 5 γκολ. Από τις πέντε χρονιές στην Μεσίνα, οι τρεις ήταν στην Α’ Εθνική Ιταλίας με 73συμμετοχές και 3γκολ.

Έπειτα ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπενφίκα για δύο χρόνια (1007-09), ακολούθησαν οι Βιτόρια Σετουμπάλ και η Ουνιβερτιτάτε Κραϊόβα, (με την ομάδα της Ρουμανίας έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην Γαλλική Αντζέ με 40 συνολικά συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Ζορό είναι διεθνής από το 2003 με την Ακτή Ελεφαντοστού έχοντας 22 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 2 γκολ».

Λίγο μετά τις υπογραφές ο Μάρκο Ζορό μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:


«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του ΟΦΗ και από το γεγονός ότι θα έχω για συμπαίκτες του Γκαλέτι και Ζε που είναι παγκόσμιας κλάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μάνθο Πουλινάκη για τις προσπάθειες που έκανε και την δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ στον ΟΦΗ.

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης να υποσχεθώ στους φιλάθλους ότι σε κάθε ματς θα δίνω τα πάντα για να είναι ικανοποιημένοι. Έχω μάθει και έχω δει από βίντεο ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ένθερμος και θα κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.