Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεν έχουμε δει τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ»

«Δεν έχουμε δει τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2013 14:07
Καθήκοντα... ρεπόρτερ ανέλαβε ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στο Twitter, διαψεύδοντας τις φήμες πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε χθες το βράδυ στην πόλη για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ.

Η φήμη ότι ο Ρονάλντο είναι στο Μάντσεστερ από χθες το βράδυ ξεκίνησε από δημοσιογράφο του Skysports και έβαλε «φωτιά» στα σενάρια επιστροφής του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ στους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού του αεροδρομίου του Μάντσεστερ στο Twitter πήρε την κατάσταση στα χέρια του, ενημερώνοντας πως κανείς δεν έχει δει τον Κριστιάνο:

«Για όσους ρωτάτε, δεν έχουμε δει τον Κριστιάνο σήμερα», το μήνυμα στο twitter του αεροδρομίου.

Παράλληλα, λίγο αργότερα ανέβηκε και δεύτερο τιτίβισμα στο οποία αναφέρεται από τον διαχειριστή πως έχει βαρεθεί τις φήμες σχετικά με το θέμα του Πορτογάλου, προφανώς λόγω των πολλών μηνυμάτων που έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες.

Καθυστερεί η ανανέωση του στην Ρεάλ


Όσον αφορά το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του στην Ρεάλ, όπως αναφέρουν τα Ισπανικά Μέσα, ο ατζέντης του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες τον συμβούλεψε να μην μπει σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη όταν και θα τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Και αυτό διότι εάν τελικά η «βασίλισσα» αποκτήσει τον Μπέιλ με 100 εκατ. ευρώ, ο Πορτογάλος αναμένεται να ζητήσει πολύ περισσότερα χρήματα στον ετήσιο μισθό του για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.