Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Άρσεναλ ο Λουίς Γκουστάβο

Θέλει Άρσεναλ ο Λουίς Γκουστάβο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2013 23:32
Να συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ επιθυμεί ο Λουίς Γκουστάβο τη στιγμή που οι «κανονιέρηδες» φέρεται πως τα έχουν βρει σε όλα με τη Μπάγερν για την απόκτηση του.

Όλο και πιο κοντά στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Γκουστάβο. Ο 26χρονος διεθνής Βραζιλιάνος χαφ της Μπάγερν ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και μάλιστα όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, η Άρσεναλ έχει συμφωνήσει με τους Βαυαρούς για την απόκτηση του με ένα ποσό που αγγίζει τα σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, ο παίκτης ανέφερε πως η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος και θα του άρεσε να αγωνιστεί εκεί, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε θέλει να παίζει βασικός ώστε να εξασφαλίσει θέση στην εθνική Βραζιλίας για τα τελικά του Μουντιάλ το επόμενο καλοκαίρι:

«Το συμβόλαιο μου με τη Μπάγερν λήγει το 2015, όμως είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω στην πρώτη ομάδα για να συνεχίσω να στελεχώνω την εθνική Βραζιλίας», ανέφερε αρχικά ο Λουίς Γκουστάβο και συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν:

«Έχω προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους να φύγω από τη Μπάγερν. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και επομένως είναι λογικό να θέλω να παίξω εκεί. Παίζει πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης έχει έναν πολύ έξυπνο προπονητή, τον Άρσεν Βενγκέρ», τόνισε ο βραζιλιάνος χαφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.