Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Τσελούτσκα η Σάντερλαντ, το «ψάχνει» για Ινσίνιε

Ανακοίνωσε Τσελούτσκα η Σάντερλαντ, το «ψάχνει» για Ινσίνιε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2013 17:19
Την απόκτηση του Όντρεϊ Τσελούτσκα με τη μορφή δανεισμού από την Τράμπζονσπορ ανακοίνωσε η Σάντερλαντ η οποία βρίσκεται παράλληλα σε συζητήσεις με τη Νάπολι για την απόκτηση του Λορένσο Ινσίνιε.

Στην Σάντερλαντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οντρέιχ Τσελούτσκα ο οποίος υπέγραψε σήμερα μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις «μαυρόγατες» και αποτελεί τον 10ο μεταγραφικό απόκτημα το φετινό καλοκαίρι για την ομάδα του Παόλο Ντι Κάνιο.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Σάντερλαντ ο 24χρονος Τσέχος αμυντικός θα αγωνιστεί για έναν χρόνο δανεικός από τη τούρκικη Τράμπζονσπορ στην οποία μετράει 55 συμμετοχές και 1 γκολ στα δύο χρόνια που φοράει τη φανέλα της ομάδας.

Ανακοίνωσε Τσελούτσκα η Σάντερλαντ, το «ψάχνει» για Ινσίνιε
Από την άλλη, η Σάντερλαντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Νάπολι για την απόκτηση του Λορένσο Ινσίνιε, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του με τον παίκτη ωστόσο να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «παρτενοπέι».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό CRC, ο ατζέντης του 22χρονου μεσοεπιθετικού ανέφερε πως η Σάντερλαντ έχει πλησιάσει τον πελάτη του, ωστόσο αυτός επιθυμεί να παραμείνει στην Ιταλία:

«Οι φήμες για τη Σάντερλαντ είναι αληθινές ωστόσο ο Λορένσο θέλει να μείνει εδώ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα παίρνει λιγότερα χρήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.