Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ματζουράκης: «Έρχεται Μυτιλήνη ο Βιθέντε»

Ματζουράκης: «Έρχεται Μυτιλήνη ο Βιθέντε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2013 14:17
Στην αποκάλυψη πως ο Βιθέντε είναι πολύ πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη για να υπογράψει στην Καλλονή προχώρησε ο Γιάννης Ματζουράκης!

Μετά την είδηση πως η Καλλονή ψάχνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Ισπανού άσου, ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Γιάννης Ματζουράκης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3» αποκάλυψε πως ο παίκτης ενδέχεται να βρεθεί στη Μυτιλήνη μέχρι την Τετάρτη:

«Κάνει προσπάθεια ο πρόεδρος σε μια δυο μέρες μπορεί να είναι στην Μυτιλήνη. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, είναι πολύ καλός, έρχεται και από ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν είναι εύκολο σαν παίκτης να ξέρεις να διαλέγεις που θα πας. Πάντα ένας έμπειρος μπορεί να μας βοηθήσει και ένας παίκτη σαν και εκείνον που έχει συνηθίσει να είναι σε ψηλό επίπεδο. Κάνουμε κινήσεις, αυτή ήταν μια ευκαιρία που μας δόθηκε, το σκεφτήκαμε και το προχωρήσαμε».

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον «Sentra 103.3»:


Για το γεγονός ότι η αποστολή γύρισε σήμερα στην Χίο:

«Η αποστολή γύρισε σήμερα. Το παιχνίδι προγραμματίστηκε αρκετά αργά και δεν μπορούσαμε να βρούμε εισιτήρια. Το παιχνίδι αυτό κλείστηκε κατόπιν της αποτυχία με την Ανόρθωση, που δεν μπορούσε να βρει εισιτήρια. Τώρα καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις εισιτήρια».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ:«Ήταν καλό για τους παίκτες, κάναμε μια καλή δουλειά και χειροκροτηθήκαμε. Ο καθένας θα ένιωθε ευχάριστα και σε ένα δύσκολο γήπεδο, όπως αυτό».

Για την προετοιμασία της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι ότι βήμα βήμα χτίζεται κάτι. Η διοίκηση φρόντισε να μας δώσει την δυνατότητα να προετοιμαστούμε έξω. Κάναμε την προετοιμασία μας, το πρώτο μέρος στην Ιταλία και το δεύτερο στην Τουρκία και παίξαμε δυνατά φιλικά με καλές ομάδες. Χτίστηκε βήμα βήμα αυτή η δουλειά.

Πήραν καλές κρίσεις και στην Ιταλία που παίξαμε με την Τζένοα και την Μπολόνια, παίξει αρκετά γρήγορα αυτή η ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σε θέματα τακτικής είναι το στοιχείο που συνδέει καινούργιους και παλιούς».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλές αλλαγές άλλοι ήρθαν πιο νωρίς άλλοι πιο αργά και μπορεί να δυσκολεύτηκε εντάξει τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα. Κανείς δεν μπορεί να αφήσει τους παίκτες αυτούς χωρίς δοκιμή, θες να τους εντάξεις γρήγορα».

Για το πώς θα τους επηρεάσει η νίκη με 3-1 επί του ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω αν θα μας κάνει καλό η κακό. Εμείς πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. χωρίς τους καινούργιους πέρσι κέρδιζε όλες τις ομάδες και βγήκε πρωταθλητής. Τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα είναι οι πρωταγωνιστές».

Για το ποιος είναι ο στόχος της Καλλονής αγωνιστικά:

«Εμείς θέλουμε να μπορέσουμε να παίζουμε και να βγάζουμε αυτούς τους αυτοματισμούς που δουλεύουμε. Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη να τα βγάλει τώρα όλα. Καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη πριν τρέξουν τέσσερα πέντε παιχνίδια. Συνέχεια κάνουμε αλλαγές για να παίξουν όλοι και να έχουν μια ευκαιρία να εξεταστούν. Καμιά ομάδα δεν πρόλαβε να κάνει πάνω από πέντε με έξι φιλικά».

Για το γεγονός ότι στην Τουρκία χρησιμοποίησε σχεδόν την ίδια ενδεκάδα:

«Στην Τουρκία είχε 40 βαθμούς. Και την πρώτη και την δεύτερη μέρα, 60 λεπρά απέναντι στην Ακχισάρ χάσαμε 2-0 χάσαμε τον μπούσουλα μας για 35 λεπτά ,στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όμως τον έλεγχο εμείς.

Κάπου πάνω στην κόπωση θα δεις πως μπορεί να ισορροπήσει ένα παίκτης και να λειτουργήσει με αυτά που ξέρει καλύτερα, το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με την Λιβόρνο και την Μπολόνια».

Για το θέμα της "σωτηρίας" την επόμενη σεζόν και την έλλειψη φυσικής έδρας:

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε άλλα εκτός από την παραμονή. Η έλλειψη φυσικής έδρας είναι κακό γιατί δεν θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος της να απολαύσει αυτή την ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Α' Εθνική.

Έχουμε ανάγκη από στήριξη αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτική, γιατί αντιμετωπίζουμε ομάδες με ιστορία όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και τα Γιάννενα που ήταν η έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς. Πάντα έχεις ένα ερωτηματικό, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε προχωρήσει καλά έχουμε κάνει καλά βήματα.

Το καινούργιο περιμένουμε να το δώσουν οι ομάδες που μπορούν να φέρουν κάτι καινούργιο. Πιστεύω ότι θα παίξουμε ένα καλό και ευχάριστο ποδόσφαιρο και μέσα από την διαδρομή να σωθούμε. Όλοι δούλευαν πολύ τόσα χρόνια και κυρίως ο πρόεδρος για αυτό».

Για τον Μανούσο:

«Νομίζω ότι νιώθει κάπως πιο οικεία μαζί μου. Εγώ τον προώθησα στον ΟΦΗ, ήταν πολύ νέος έκανε καλά παιχνίδια εκείνη την εποχή. Ενώ έχει τα προσόντα να έκανε το "μπαμ" αλλά τις τελευταίες χρονιές στην β Εθνική έβαζε υπογραφές σε όλα τα παιχνίδια.

Τον είχα ξεκινήσει στον ΟΦΗ πίσω από το σέντερ φορ. Μαζί μου έπαιξε σε όλες της θέσεις αριστερά, μπροστά πίσω και δεξιά έχει και τελειώματα για αυτό έκανε 14 γκολ και 11 τις προηγούμενες χρονιές. Παίζοντας στα σαλόνια θα τον δουν καλύτερα οι φίλαθλοι θα δουλέψει είναι και καλός χαρακτήρας».

Για τον Στέφενς και τον ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο θα είναι ο μοναδικός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει διαφορά. Είναι μια καλή ομάδα, χτισμένη, εδώ και δυο χρόνια κάνει πολύ καλές μεταγραφές. . Το πνεύμα της ομάδας είναι τέτοιο και με μικρές ομάδες μπορεί να είναι πάντα άνετος, εκεί που άλλες ομάδες σκοντάφτουν».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ειλικρινά δεν έχω άποψη για τον Παναθηναϊκό, ακούω ότι έχει βάλει καινούργιος αλλά βλέποντας τα αποτελέσματα πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα. Θα είναι πέντε έξι ομάδες που θα παλέψουν και μόνο ο αριθμός των ομάδων που αυξήθηκε μπορεί να είναι μέχρι και οι μισές που θα δουλέψουν για την σωτηρία».

Για την σύγκριση Σαβιόλα – Στοχ:

«Άλλος είναι ο ένας και άλλος ο άλλος. Ο Σαβιόλα έπαιξε σε καλύτερα πρωταθλήματα ο Στοχ έχει ποιότητα είναι και πιο νέος μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι από τις πρώτες καλές μεταγραφές δεν είναι εύκολο να ξεχαστεί ο Βϊερίνια, εκείνο το παιδί ήταν δουλευταράς μέσα στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.