Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμπαίκτης του Ροναλντίνιο ο Ντάτολο!

Συμπαίκτης του Ροναλντίνιο ο Ντάτολο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2013 03:01
Στην κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες Ατλέτικο Μινέιρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος προορίζεται να καλύψει το κενό που άφησε πριν λίγες ημέρες o Μπέρναρντ με τη μεταγραφή του στη Σαχτάρ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ο οποίος το 2010 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ως δανεικός από την Νάπολι, έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ στην οποία αγωνίζονταν, και θα αγωνιστεί για τον επόμενο χρόνο στην Ατλέτικο Μινέιρο του Ροναλντίνιο.

Ο 29χρονος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Ο Ντάτολο ο οποίος το 2010 αγωνίστηκε για 17 παιχνίδια στον Ολυμπιακό χωρίς να κλέψει δα και τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη χώρα μας, δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ούτε ως παίκτης της Εσπανιόλ στην Ισπανία, και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στη βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ.

Με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, σημείωσε 14 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ, και τελικώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναίνεση τη συνεργασία τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.