Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίθεση για χειροκρότημα, άμυνα για… κλάματα

Επίθεση για χειροκρότημα, άμυνα για… κλάματα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2013 02:10
Τη φιλική ήττα με 2-1 από τη Βαλένθια γνώρισε στο «Μεστάγια» ο Ολυμπιακός, ο οποίος εμφάνισε πολύ καλά στοιχεία στην επίθεση, ωστόσο τα πολλά κενά στην άμυνα του δεν του επέτρεψαν να φύγει με κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με τους Ισπανούς. Μείωσε στο 85’ ο Φουστέρ, νέα καλή εμφάνιση από Ολαϊτάν.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να άφησε πολύ καλές εντυπώσεις μεσοεπιθετικά, ωστόσο η άμυνα του αποδείχθηκε πάλι η... αχίλλειος φτέρνα του, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μίτσελ να ηττηθεί με 2-1 από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τη Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Σε αντίθεση με το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ξανά πολλά αμυντικά κενά και το πλήρωσαν με τα γκολ που δέχτηκαν από τους Μπανέγα (5’) και Πόστιγκα (41’), ενώ εάν η Βαλένθια ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε σημειώσει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα (είχε και δοκάρι στις αρχές του δεύτερου μέρους με τον Ζόνας).

Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στην επιθετική λειτουργία, καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στην εστία των γηπεδούχων με κύριους εκφραστές τους Μήτρογλου, Κάμπελ και Βάις, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι Φετφατζίδης, Ολαϊτάν και Φουστέρ στο δεύτερο μέρος.

Μάλιστα ο τελευταίος κατάφερε να μειώσει για τον Ολυμπιακό στο 85’ μετά από ενέργεια του Χολέμπας, ενώ στο 89’ οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν εάν ο διαιτητής δεν ακύρωνε ως οφσάιντ το γκολ του Ολαϊτάν σε μία πολύ οριακή φάση.

Το σίγουρο είναι πως ο Μίτσελ έχει πολύ δουλειά μπροστά του εάν θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ φαίνεται αναγκαία η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ.

Οι συνθέσεις:


Βαλένθια: Ντιέγκο Άλβες (46' Γκουαϊτα), Ραμί (46' Μπαραγκάν), Ποστίγκα (63' Τσούπι), Μπανέγα (46' Ρουίθ), Περέιρα (46' Οριόλ), Μπερνάτ (38' Α. Σισοκό, 68' Γουαρδάρδο), Φουέγο (46' Παρέχο), Βιέρα (46' Ρόμπερτ), Ρικάρντο Κόστα (46' Κανάλες), Μίτσελ (46' Ζόνας), Φέδε (46' Ματιέ).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46’ Μέγερι), Μανιάτης (60’ Μασάντο), Παπάζογλου (76’ Σαλίνο), Φέισα (66’ Σάμαρης), Μήτρογλου (60’ Σαβιόλα), Χολέμπας, Μεντζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Κάμπελ (46’ Φουστέρ), Τσόρι Ντομίνγεζ (46’ Ολαιτάν), Βάις (66’ Φετφατζίδης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.