Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εντυπωσίασαν Καλλονή και... Στόχ

Εντυπωσίασαν Καλλονή και... Στόχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2013 23:22
Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Στοχ πέτυχε γκολάρα απέναντι στη Καλλονή, ωστόσο οι νεοφώτιστοι ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη, επικρατώντας με 3-1 στην «Τούμπα», σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ μοναδικής ομορφιάς.

Από την μία ο Στοχ ο οποίος στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, δείχνοντας την κλάση του, και από την άλλη η Καλλονή που… δικαιολόγησε το όνομα της με την εμφάνιση της στην Τούμπα, αλλά ακόμα περισσότερο με τα γκολ που σημείωσε, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στη φιλική αναμέτρηση.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε από τον Μανούσο για λογαριασμό της Καλλλονής, με τον Έλληνα άσο να περνάει από Κατσικά και Σπυρόπουλο και με σουτ στη κίνηση στο 33’, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Γλύκου, αναγκάζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να χειροκροτήσει.

Ωστόσο ακόμα και οι πιο… πιστοί οπαδοί του «δικεφάλου» δεν μπόρεσαν παρά να χειροκροτήσουν το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα, καθώς ο Έλληνας άσος με δυνατό σουτ από τα 40 μέτρα, έστειλε τη μπάλα συστημένα στα δίχτυα του Γλύκου για το 2-0!

Τα δύο γκολ του Μανούσου… ζήλεψε ο Λεοζίνιο, ο οποίος στο 47’ έκανε το 3-0 για τη Καλλονή με νέο φανταστικό τέρμα. Κάπου εκεί πήρε δράση ο Στοχ ο οποίος μπήκε στις αρχές του δεύτερου μέρους, και με «κεραυνό» αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δείχνοντας ένα πρώτο δείγμα του ταλέντου του στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να είχαν την πρωτοβουλία, δημιουργώντας 2-3 ευκαιρίες για να μειώσουν το σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.