Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο; Τον έφερε ο Μελισσανίδης...» (vid)

Κούγιας: «Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο; Τον έφερε ο Μελισσανίδης...» (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2018 22:10
Ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια, ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή τη διαιτησία του Γιώργου Λάμπρου.

Η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, σ’ ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από τις κακές αποφάσεις του διαιτητή Λάμπρου.΄

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε τα εξής στην ΕΡΤ:

«Έχουμε την καινούργια παράγκα του Θωμά νούμερο 2. Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση. Σε λίγο θα παίζουν διαιτητές από την Ευρώπη, ακόμη και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι να πω στα παιδιά μου.

Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ, για αυτό το πολύ ωραίο που μας επιφύλασσε σήμερα. Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτή τη τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια; Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι
».



ΠΑΕ Ξάνθη: «Μόλις ένα λάθος ο διαιτητής»

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση παίρνοντας θέση για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Λάρισα και για τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

"Όταν οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι εμφανίσεις ενός «ανδρός» είναι μηδενικές τα τελευταία 10 χρόνια, τότε τη μία φορά που εμφανίζεται, όλη η Ελλάδα οφείλει να τον ακούει προσεκτικά, να τον επικροτεί και αποθεώνει, όπως όλος ο θεσσαλικός κάμπος. Στο 10ο λεπτό η κίτρινη κάρτα που υπεδείχθη από τον διαιτητή στον Ντε Λούκας ήταν κόκκινη. Αυτό ήταν και το μοναδικό λάθος του διαιτητή στο μποξ που παίχτηκε".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.