Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοχ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Στοχ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2013 16:03
Να πανηγυρίσει έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ θέλει Μίροσλαβ Στοχ, θέτοντας ως στόχο τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ο οποίος χθες υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παλέψει για το πρωτάθλημα καθώς και για μια καλή πορεία στη Ευρώπη, συμπληρώνοντας πως νιώθει άνετος με την πίεση και δεν επηρεάζεται από τις μεγάλες προσδοκίες του συλλόγου.

Ο ίδιος ανέφερε πως η νέα του ομάδα διαθέτει ποιότητα ενώ τόνισε πως τα ασπρόμαυρα του… πηγαίνουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:


Για το πώς νιώθει με τα ασπρόμαυρα:

«Νομίζω ότι μου πηγαίνουν. Αισθάνομαι καλά που επιστρέφω στο γήπεδο μετά από δύο ημέρες που δεν προπονήθηκα. Είμαι με νέα ομάδα και νέους συμπαίκτες».

Για τη νέα σεζόν και την πρόκληση:

«Ξέρω μόνο κάποιους παίκτες, αλλά είναι εμφανές ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Την προηγούμενη σεζόν τερμάτισε δεύτερη, ξέρω ότι πολύ συχνά παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα φέτος και στους ομίλους του Europa αν είμαστε τυχεροί ίσως και στο Champions League».

Για τον κόσμο και την πίεση που του ασκεί:

«Σαφώς υπάρχει λίγη πίεση, αλλά έχω συνηθίσει σε αυτήν την κατάσταση. Τρία χρόνια έπαιζα στη Φενέρ που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Τουρκία και εκεί οι προσδοκίες είναι μεγάλες κάθε χρόνο και αντίστοιχα η πίεση είναι μεγάλη. Επομένως είμαι χαλαρός, επειδή έχω συνηθίσει και ελπίζω ότι θα παραμείνω έτσι».

Με τι θα είναι ικανοποιημένος από τον ΠΑΟΚ:

«Ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να κερδίσει τίτλους. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν. Θα ήταν καλύτερο για εμάς».

Για τον ΠΑΟΚ και τη σύνδεσή του με την Κωνσταντινούπολη:

«Ξέρω ότι το τελευταίο γράμμα στο όνομα του ΠΑΟΚ είναι από την Κωνσταντινούπολη. Μου έχετε πει και ξέρω κάποια πράγματα τώρα. Πριν ειλικρινα δεν το ήξερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.